AFTER LIFE

Postat pe 1 Noi, 2010 in Recenzii de pomană | 2 comentarii

Un film care chiar daca e  „infiorator” e de vazut. Un cuplu tanar (Justin Long si Christina Ricci) cu oaresce probleme. Ea nu isi dadea voie sa iubeasca drept pentru care in cuplu tragea mai mult el. Se certau din cacaturi (ce ma va recunoasteti?) si nici macar nu reuseau sa indrepte ce stricau. Una peste alta asta mica crapa intr-un accident de masina chiar in seara in care boul de prieten se chinuia sa o ceara de sotie. Nu i-a iesit ca s-au certat. Pleaca aia cu masina face buf si o intareste Dumnezeu.

Dupa care se trezeste animala pe o masa cu unu deasupra ei care ii spala rana de la frunte. Nu era la morga ci la ala de vinde pompe. Funebre. Liam Neeson care ii explica pe un ton calm ca e moarta si sa stea cuminte sa o aranjeze. Da gagica parea destul de vie intre noi fie vorba. Vorbea se misca si filosofa cu asta de facea mascara la racituri. Cea mai interesanta parte din dialogul lor mi s-a parut asta:
– De ce trebuie sa murim?
– Ca viata sa aiba valoare.
Interesant punct de vedere.  Partea frumoasa e ca si ea il iubea pe prostu ei numa ca nu ii spusese niciodata si nu facuse nimic sa ii arate acest lucru. Iar acum i se parea ca a trait de pomana.
Nu o sa va zic deznodamandul dar e cu suprize majore (adica mai mari de 18 ani)
Eu zic sa lasati lumina aprinsa in camera…..

2 comentarii

  1. Am notat. Pare un fel de Ghost.
    Incearca Revolver de Ritchie. E foarte tare.

  2. ID: nu chiar. In Ghost aia se iubeau si erau fericiti. Aici tanti asta moare tocmai pentru ca de fapt ea nici nu traieste cu adevarat. U will C. Deci revolver