FITBIT – MI-AM LUAT OROLOGIU ISTEȚ

Postat pe 25 nov., 2017 in Datu' pe goarna | 3 comentarii

Ionic

Mă mânca de mult să îmi iau smart watch. Dar cum părerile erau împărțite, și tehnologia nu era pusă la punct, am ezitat. Până când un prieten de ai mei mi-a povestit despre Fitbit Ionic. Arată bine, cică îl ține și bateria (asta e de văzut), și mai face și niște lucruri în plus. Te ajută să stai fit. Sau să dormi mai bine, sau să slăbești. Din astea ce țin de sănătate. Mi-a sosit pendula asta de mână ieri. Hai să vă povestesc cum a fost prima întâlnire cu un orologiu isteț.

Îl scot din cutie. Arată bine. Îl bag la încărcat pentru că nu avea decât 40% baterie. Instalez aplicația pe telefon, update bla bla. Pe urmă a început dixtracția. Că cică să ne cunoaștem mai bine. Bine frate, dacă zici tu….hai! Mă întreabă Ionic cât de lung și cât de lat sunt. Și cam cât trag la cântar. I le declar rapid și apoi mă ia prin învăluire: să punem un nume pe cifrele acestea! Bine măi Ionic uite așa mă intitulez! Și de aici a început distracția.

Interviul cu Ionic

Băi am susținut un interviu cu țăranu ăsta mai detaliat decât la orice corporație! Că ce fac eu în viață, cu ce mă ocup și mai ales cât de ocupat sunt! Aici m-am întrebat dacă nu cumva e logat la computerul șefei, și îi varsă informații despre ce fac eu la muncă! Și continuă să mă întrebe care e scopul meu în viață, dacă dorm bine, cam cât dorm, dacă am erecție noaptea și dacă bănuiesc din cauza cui! Cât merg pe jos, de ce merg atât pe jos? Ce, nu am bani de abonament? De ce respir greu?

Pe urmă cică să îmi setez goal-uri. Păi prietene e simplu! Vreau vilă, bani în bancă și un Wrangler! Fa-o pe asta na! La cât de serioase erau întrebările, am avut un pic senzația că poate Ionic ăsta o să mă ajute! Deja mă gândeam că a fost o investiție buna! Păi câteva sute de dolari ca să te ajute să îți împlinești visele merită! E mai bine decât cursurile alea de dezvoltare personală!

M-a dezamăgit în secunda doi, pentru că pendula asta mă întreba dacă vreau să slăbesc sau orice altceva în afara de bani sau gagici bunoace și deștepte. Cert e că încă nu am terminat de discutat cu el. Mai am o grămadă să îi povestesc.

Una peste alta sper să își facă treaba. Deocamdată l-am băgat în corzi. Am avut un somn mai agitat decât de obicei, pentru că mă trezeam din 5 în 5 minute să văd ce face cutia asta cu șuruburi de pe mână.

Aștept să se panicheze că nu îi spun cum o cheamă pe domnișoara de azi noapte.

3 comentarii

  1. Wrangler?
    Da aaa

  2. Ia zi cum mai merge jungiu’

    • Belea. Dacă ar și găti….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.