GRIPOSUL !! PUNE DRACU UN ANTIVIRUS !!!

Postat pe 5 apr., 2015 in Recenzii de pomană | 0 comentarii

 

griposulCat e de greu e sa intelegi? Datele din computerul tau sunt importante? Sa ma exprim mai simplu: ai poze cu sotia, copii salvate? Nu? Cu amanta? Poze naked de pe net? Ei bine ghici ce? Exista Griposul care poate ajunge la tine! Mai exact la pozele tale.

Ia sa vezi ce o sa patesti cand o sa te intrebe sotia ce facusi cu pozele lu’ aia mica de acu 2 ani. Care sunt variantele tale? Ia un hdd extern si fa un back up. Adica ce salvezi pe hard discul din computer scrii si pe cel extern. Crezi ca ai scapat? Nope! Hard discul extern se poate virusa la fel de usor ca cel de pe computer. Solutie alternativa: salvezi tot pe discuri. Daca intentionezi sa le tii ani, probabil vor capata o zgarietura doua, dar vor merge. Si o sa cauti in tona de cd-uri de o sa te ia Gaia!

Oricum pana le scrii fie pe extern fie pe cd-uri, computerul tau cu gripa ar putea sa afecteze fisierele. Ia un antivirus si evita divortul! Sau in cel mai bun caz o saptamana doua fara ciorba calda si sex. Da stiu….alti bani alta distractie. Si crezi ca medicamentele pentru gastrita sunt moca sau cum? Si daca ai reusit sa scapi de virusi, si ai pozele intacte cand ti se cer, si ai grija sa si explici cat ai fost tu de dibac sa faci asta….you might get lucky! Un antivirus in acest caz va avea acelasi efect ca Strepsils: usureaza efortul la inghitire!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.