ROMÂNIA – CA O SCARĂ DE BLOC

Postat pe 21 mart., 2018 in Datu' pe goarna | 8 comentarii

căldura

Locuiesc într-un bloc din Drumul Taberei. Acest bloc are cea mai proastă și mai incompetentă administrație pe care am văzut-o. Sunt atât de proști încât realizează că sunt, dar nu înțeleg ce trebuie să facă pentru a nu mai fi. Speța pe scurt: iarnă, căldură la etajele superioare – nu, venit președinte în inspecție, constatat că nu e căldură, venit administrator făcut același lucru. Telefoane peste telefoane, ei spun că se rezolvă, că nu e de la ei. Și dacă nu e de la tine o rezolv eu sau cum?

După niște luni fără căldură, în care ajunsesem să mă duc de plăcere la serviciu ca să mă încălzesc, decid că e momentul să fac ceva. Nu am mai plătit căldura. Restul dărilor – da. Făcut adresă. să știe nărozii de ce nu mai plătesc căldura. I-a durut fix în pix pentru că ei nu stau la etaje superioare. Acum am primit o adresă semnată și stampilată de la administrație, ca să înțeleg și eu dracului o dată că pentru asta îi plătesc. Nu ca să am căldură. Ci ca să facă adrese locatarilor. Cu citat din lege – nu poate exista nici un motiv pentru care proprietarii sa nu participe la plata cheltuielilor! Să mori tu? Dar dacă nu mi-ai furnizat căldură? Mi se explică oficial (cu alte cuvinte) că e treaba mea dacă nu mai vreau să plătesc, dar ei îmi vor percepe penalizări de întârziere! Și că mă acționează și în judecată dacă o lălăi prea mult cu banii. Cu alte cuvinte – ne doare în cur că nu ai avut căldură, ia și plătește mai repede ce nu ai avut!

O să mă întrebați dacă am fost la ședințele de bloc, sau la alegeri. Nu.

Cam așa e și cu România. Avem niscai idioți în vârf, ne-o trag pe toate părțile. Ieșim în Victoriei, dar tre să plătim amenzi pentru asta. Și niște pensionari cu mintea pe coclauri îi pun în scaune. Fix ca la scara mea!

Mereți dracului la vot că o să ajungem să plătim frigul și ninsoarea drept foloase de la stat.

 

8 comentarii

 1. Totuși nu te înțeleg… Daca e iarna și frig afara, ție la ce îți trebuie căldură??? Ești pretențios…

  • asa sunt eu mai fitos de fel :))

 2. Dar restul locatarilor au caldura? Daca nu au ei nu zic nimic, n-ai mai gasit pe nici unul sa faca galagie?

  • ne ocupam. Etajele superioare nu au

 3. De aceea, duminica dimineata, voi participa la sedinta anuala a blocului. Voi merge cu propuneri, argumente si nervi de otel.

 4. Nu poți sa îi acționezi tu în judecată?

  • Sa te vad cum dovedesti ca nu ai avut caldura…. cu ce faci asta? Doar sa ii chemi sa depuna marturie pe cei 2, asta daca au chef sa vina sa o faca si sa nu minta.

 5. Când e de votat, dispar hash tagurile…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.