SHELL WE DANCE

Postat pe 14 feb., 2011 in Recenzii de pomană | 2 comentarii

Un film din 2004 cu Richard Gere, Jennifer Lopez si Susan Sarandon.
John are tot ce vrea muschiu lui croitor, pe langa o sotie frumoasa si o fiica. Asta a doua nu e asa frumoasa ca SS intre noi fie vorba. Dar are casa, masina, slujba si o plictiseala de zile mari. Omu decide ca e momentul sa fie un pic mai fericit decat pana atunci si se inscrie la niste cursuri de dans ca sa isi faca viata mai palpitanta. Eu inclin sa cred ca s-a inscris pentru curu lu JLo ca are nesimtita aia un cufar de numa numa. In plus a avut un costumier extrem de dibaci care i-a atasat de partea dorsala numa textile mulate. Absolut toate toaletele ei din acest film tipa din toti rarunchii intinse la maxim peste portbagajul demoazelei (care tre sa recunoastem ca nu e deloc naspet).
Nevasta simte oarece si pune un detectiv pe urmele lui pana la urma ii afla marele secret. Ca danseaza si ca e mare fun Sir Mix-a-lot (dati si voi un google ca nu tre sa va spun tot da-o dracu)

Filmul asta te face sa iti pui intrebari. Cate secrete aveti in cuplu? Cate lucruri nu ati spus celei/celui cu care stati de ani de zile? Si mai ales de ce?

2 comentarii

  1. SHALL we dance, daca tot folosim lb. engleza…d’oh!

  2. asa e anonimule, multam fain de observatie. ma gandeam la benzine…