PE ȘAUA DIN SPATE CA BĂRBAT

Postat pe 26 aug., 2016 in Casnice, Datu' pe goarna | 2 comentarii

Ovidiu Enache Tanguero V spaimă

O experiență pe care cu siguranță nu o voi uita.

Acum ceva zile am scris un articol despre cum să te urci pe motor dacă ești în rochița sau în fustă, AICI îl puteți citi. Discuțiile ulterioare m-au împins către această experiență generatoare de spaimă. Cum e să mergi pe șaua din spate dacă pe cea din față este o purtătoare de rochiță sau fustă. Și asta ne aduce la subiectul articolului de azi…..

În prima poză este evident o roșcată nemțească cu stăpâna ei. Arealul a fost ales după îndelungi analize. Trebuia să nu îi dea voie la prea multe ghidușii motociclistei, traseul să nu fie lung și nici în pantă, și să nu posede găuri (traseul domnilor! traseul!). Evident că în ultima săptămână am facut pregătiri intense pentru acțiune.

În primul rând mi-am printat articolul cu fusta pe motor. Apoi am postat în mijlocul sufrageriei un scaun cu spătar. Cu articolul în față ca să nu cumva să sar vreo etapă, încălecam scaunul.

Descriere:

cu mâna stângă mă țineam de spătar, puneam piciorul stâng pe lemnul ala de la scaun de ține picioarele legate între ele, treceam piciorul drept peste și mă așezam.

Repercusiuni:

prima oară am reușit să dezechilibrez scaunul care mi-a venit peste genunchi. A doua oară mi-a ieșit, însă m-am trântit cam de sus pe scaunul de lemn și mi-a cauzat. Dar eram mulțumit de rezultat!

Ovidiu Enache Tanguero 1

În momentul în care am făcut poza din stânga, băiatu’ ăsta Spaimă de vorbesc de el deja mă ținea de mână.

Strâns! Vine momentul în care domnișoara din imagine reușește să așeze bikineii pe șaua din față.

Acum trebuia să fac același lucru doar că pe locul rămas liber. Pun măna dreaptă pe cufăr, am zis că poate ajută. Dar a fost așa ca din întâmplare ca să nu risc să îmi iau de la posesoare o cască integrală în mufarină. Motorul nu e înalt așa că am reușit lejer să îmi trec piciorul drept peste șa fără să mă urc în scăriță. Bine…și datorită antrenamentelor asidue pe care le-am făcut acasă cu scaunul.

Bikinei nu am avut de așezat pe șa pentru că preventiv nu mi-am luat. Am zis că dacă mă piș pe mine măcar să nu spăl decât blugii. Vineri. Mă instalez eu cât am putut de confortabil pe șa. De la mine vedeam un profundor indrăzneț, și niste crupe mamă mamă. Deci vizibilitatea era ok și peisagele minunate. Bă dar de ce mă țin? Că ele când sunt pe șaua din spate nu au o problemă să te țină de brâu, de piept sau de ce o mai fi! Variantele mele erau puține. Foarte puține! Două la număr și nu eram convins că așa trebuie!

Ovidiu Enache Tanguero v3Drept pentru care am apucat barele alea din spatele motocicletei. Alea pe care sta de regulă cutia din spate. Cred că le-am și îndoit un pic….După cum puteți observa în poza din stânga eu am o poziție foarte dreaptă. Asta din cauză ca nemernicul de Spaimă îmi băgase încă de la început un băț în cur și l-a îndesat bine!

În timpul zborului am încercat pe rănd:

  • Spaimă că o sa cad ca boul de pe șa pentru că nu am ghidon de care să mă țin
  • Plăcere ca aveam priveliștea bună
  • Sentiment de gayuț așa….
  • Transpirație pe șira spinării până la blugi
  • Senzație de vomă
  • Enervare că nu mă pot ține de airbaguri

Ovidiu Enache Tanguero v4

Ovidiu Enache tanguero descalecareOvidiu Enache Tanguero no way

 

 

 

 

 

M-am dat jos cu greu și reactia mea suprinsă în poze e clară. Nu mai vreau vreodată așa ceva!

CONCLUZIA

Am căpătat o admirație uriașă pentru fetele care merg pe șaua din spate! Cu sau fără fustă! Am înțeles că în multe situații aveți mai multe coaie decăt noi. Noi suntem mai mult cu blazoanele așa….Voi sunteți genul tace și face. Uite la mine – m-am dat câțiva metri și fac din asta un caz național. Acum am înțeles cât curaj (sau nebunie) aveți și ce capacitate mare are rezervorul vostru de încredere.

Sunteți niște zeițe! Și nu o spun numai pentru că puteți merge pe șaua din spate fără să urlați cum am făcut eu.

Nu știu cum să fac să nasc ca să înțeleg mai bine prin ce treceți atunci….

 

 

2 comentarii

  1. Ele beneficiaza de Efectul Ventuza, se fixeaza bine in sa

    • Da am fost total nepregătit :))))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.