TINDER – SOCIALĂ SAU SEXUALĂ

Postat pe 31 Aug, 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Ovidiu Enache poza profil Tinder IrinaAm instalată aplicația TINDER

Nu sunt nici primul nici ultimul care recunoaște asta. Dar suntem puțini. Pentru că, deși ne împing vremurile de la spate, nu avem cultura datingului. Nici cu aplicațiile gen Tinder nici cu agențiile specializate în asta. Mintea noastră înca nu a schimbat macazul de la „ce dracu mă nu sunt în stare să găsesc pe cineva cu care sa ma cuplez” la „să îmi trag basca nu am vreme de asta iar în cercurile în care mă învârt nu am opțiuni”

Nu o să vă povestesc despre un prieten de al meu. După un șir de relații lungi, pe care am reușit eu cumva ca majoritatea bărbaților deștepți să le fărâm, am zis că trebuie să gândesc lângă cutie. Așa că m-am înscris la un speed dating. Mă gândeam că o să fie distractiv și cine știe. Cu distracția m-am scos. Am ajuns mai devreme și m-am poziționat cumva la ieșire/intrare ca să vad ce intră. Se întâmpla într-o cafenea din centrul vechi iar scaunul meu era cumva la geam, într-o vitrină.

Au început să vină. Era setat un target de vârstă a celor înscriși la această ședință. Era 35-45. Băi eu am 44. Dar de cei care veneau îmi era milă. Păreau oameni buni dar pe care i-a trădat fizicul. Sau shaormele cu de toate. Iar ele erau un fel de mămăițe (atenție aveau până în 35 de ani) venite direct la sarmale. O mulțime de sacouri ecosez, cu pantofi cu toc și bot pătrat. Păreau așa…lucrătoare la CEC.

Am analizat îndelung preț de 5 secunde situația și am ieșit prin vitrină direct în stradă.

Ovidiu Enache Tanguero poza profil TinderMi-am instalat TINDER

Din ce am citit eu asta e o aplicație de sex fără bătăi de cap. Fiind bazată pe cum arăți, că altceva nu vezi în poze, mă gândesc ca e bine categorisită. Nu o vezi frate cât e de deșteapta intr-o poză și ea poate să înșire citate din Cioran copiate de pe Google. Cu mintea mea mă gândesc că dacă tre să îmi placă de tine doar din poză, pui dracului poze cu tine!!! Nu cu gâște! În afara cazului în care fac parte din familie. Atunci suntem ok.

Și nici nu înțeleg pozele cu tine undeva la 4 km de obiectiv. Acum pe bune fetelor, vă înțeleg dar încercați să vă puneți în papucii unui mascul. Fie că intră pe Tinder pentru sex sau pentru o relație (dă-ne Doamne nouă copyright Andra) tot tre’ să vadă marfa! Dacă puneți flori eu ce să înțeleg? Că sunteți foarte parfumate? Vă înțeleg teama că veți fi recunoscute. Dar de cine? De un prieten? Așa și ăla dacă vă vede acolo nu înseamnă că și el are aceleași gânduri? Aaaaaa noi vrem să părem ingenue la birou, să nu știe lumea că nu am mai văzut-o de un an si 24 de luni, dar aici mergem pe PPC (poate pică ceva).

Nu spun că sunteți toate așa.

Una a fost foarte tranșantă: sunt grasă, scundă și un pachet de nervi. Și avea poze cu ea! Trebuie că are o grămadă de pretendenți care s-au săturat de nevestele lor grase, scunde și nervoase de acasă, și își doresc altceva.

Nu pot să pun toate pozele cu pisicuțe cu măști de Batman, sau trandafiri, sau pozele cu trei femei deși v-ar amuza teribil. Aia cu grupurile iar nu am înțeles-o. Pot să aleg cine aș vrea să fii?  Dar nu pot sa nu remarc descrierile gen „dacă ești căsătorit nu îmi irosi timpul” sau „femeie fără limite lângă care nu există plictiseală”. Deci ăla care te-a lăsat se săturase de atâta adrenalină și discuții spumoase și a ales un trai liniștit lânga o plictisită.  Mai era și „caut un nebun să înebunim împreună” aaaaaaa ce drăguuuuț. Da’ de ce să înebunesc eu cu tine când mă descurc și singur destul de bine?

Și m-a liniștit una. Total. Arăta de parcă tot fotoșopu’ căzuse pe ea. Săni căt casa, botul înțepat din toate pozitiile era atât de mare încât avea loc de reclamă la acid hialuronic pe el. Curuțul înapoi așa cum ne stă bine în poze.

Avea statusul următor: daca lumea întreagă ar fi oarbă tu pe cine ai impresiona? Pe bune?

Concluzie: vreți să vindeți? Pune marfa pe tarabă! Cu atitudinea asta nu o sa vinzi elefantul.

N.B. am cunoscut niște persoane minunate pe Tinder. Și da poți să îl folosești și ca rețea socială.

 

 

0 comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. Băieții de pe Tinder - cum să îi omitem ? Le-am face o mare nedreptate. - […] nu ți se vede mufarina, deci intri in categoria fetelor care sunt urâte, am vorbit despre ele AICI. În…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.