Unitatea de referință a fericirii

Postat pe 28 nov., 2016 in Datu' pe goarna, Ganduri | 0 comentarii

unitateaNu se cunoaște unitatea de măsură a fericirii. Cică să măsori fericirea este mai greu decât să prinzi fluturi din ăia rari. Și bezmetici. Toată lumea e în căutarea fericirii acum. Unii ar spune că fericirea e vineri. Alții – un card cu pin. Și cu ceva bani pe el. Eu cred că e mai simplu de atât.

Când o femeie este nefericită? Le luăm pe rând, primele fiind cele care sunt într-o relație. Când nu le mai dă atenție partenerul. De ce nu le mai dă atenție partenerul? Acum să vă aud în cor: pentru că e un porc care s-a plictisit de ea. I-auzi! Nu e bre așa. Da, ne mai plictisim. Și noi ca și voi. Dar cu un pic de ceva se rezolvă. Nu aia e problema. Poate ai luat în greutate? Poate nu te mai îmbraci prin casa cum o făceai înainte.

Cele care nu sunt în relație încearcă nefericirea atunci când nu mai atrag priviri. Sau comentarii frumoase. Sau bărbați pe TINDER. Nu cred în femeile alea care vor să fie singure cu vibratorul. Nu spun că nu există. Dar nici prea normale nu sunt.

Bun.

Deci și unele și altele sunt necăjite pentru că nu primesc atenția de la început sau de pe la mijloc.

Stând de vorbă cu o amică am descoperit unitatea de măsură a fericirii. KILOGRAMUL. Hai că vă duce mintea.

Nu mai primești atenție? Te-oi fi îngrășat? 5 kilograme mai puțin o să ai atenția de la început. Și în relație și în afară.

Ai țâțele mici? Niște kilograme (de data aceasta în plus) și ai rezolvat problema! Brusc toți labagii te vor băga în seamă!

Ai ciucurelul mic? Giani cum să îți zic….cu 0.3 kilograme în plus pe organ ești the shit!

Kilogramul, în plus sau în minus este unitatea de referință a fericirii acum!

Naște nevasta? Ai 3 kg de fericire în plus. Fie că ai nevoie de mai multe, fie că ai nevoie să mai renunți la ele, kilogramele sunt unitatea de măsură. A fericirii și uneori a timpului.

– Fată nu mă mai bagă al meu în seamă….

– Cam de când?

– De acum 10 kilograme….

 

 

Poza este de AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.