RAPANA – produse unicat din piele

„Suntem fiinte sociale pana in maduva oaselor“ – Michael Gazzaniga

 

80% din timpul nostru îl petrecem alături de oameni. Avem nevoie de informații, relații, alianțe sociale. Avem nevoia de apartenență la grup. Aceasta din urmă vine cu norme și cu o anumită standardizare. Grupurile au semne distinctive. Că sunt tatuaje sau haine – uniformizează într-o măsură. Ne dorim să aparținem dar în același timp vrem să fim diferiți. Cine nu își dorește din când în când un reflector pe el? Vrem ceva să ne scoată din standardul de zi cu zi fără să renunțăm la acesta. Așa a apărut RAPANA Leather.

CE ESTE RAPANA

De câte ori nu ai căutat un portofel în care să îți încapă buletinul de exemplu? Că avem un format deștept la CI trebuie să recunoaștem! Și dacă îți încape buletinul nu ai decât două spații pentru carduri, și tu vrei patru. Și vrei să fie mai mare un pic. Și cu roșu. Și să nu fie din piele de vinilin sălbatic. Cât umblați doamnelor în căutarea genții perfecte? Nici prea mare nici prea mică, culoarea și accesoriile potrivite personalității dumneavoastră, și care (musai) să atragă privirile.

De câte ori nu ai pus întrebarea „ce îi luăm cadou că are de toate?”.

Produsul RAPANA este croit cu și pentru voi. RAPANA nu este un produs simplu din piele. Este un produs din piele, unic, lucrat manual din cap în coadă (inclusiv cusutul) sculptat cu ceea ce își dorește cel care îl va folosi. Da, sculptat. Este produsul tău!

CUM FACEM?

Întâi bem o cafea și povestim! Cafeaua este un atioxidant bun, te apără de cancerul de piele și te ține departe de nenea ăla de îi zice lumea Alzheimer. Stabilim împreună dimensiunile, designul și funcționalitatea produsului. Sculptura este personală adică veniți cu ideile de acasă. Dacă nu aveți povestim un pic și vin și ideile. Desenăm împreună totul. Noi scriem toate cerințele și apoi ne apucăm de treabă. Tehnic e ca atunci când te duci la croitor și îți faci un costum pe comandă. Nu ai timp să vii? Venim noi la tine.

TIMP DE EXECUȚIE

Exact atât cât trebuie ca sa fie ceea ce îți dorești. Nici nu ne lălăim dar nici nu zorim. Nefiind un simplu produs de marochinărie, iar sculpturile fiind de diferite complexități nu putem spune că va fi gata în două zile sau în nouă.

PREȚ

Prețul este unic la fel ca produsul. Sunt atât de multe variabile ce îl pot influența și noi nu ne dorim standardizare. Dacă vi se pare prea mare, vă oferim posibilitatea să plătiți cât doriți pe produs cu o singură condiție. Să stați lângă noi pe tot parcursul execuției. Că sunt 8 sau 40 de ore. Cafeaua și antrenul sunt din partea casei.

CE PRIMEȘTI

Un produs de cea mai bună calitate. Unic. Din piele. Sculptat. Practic în loc să îți cumperi o geantă din cele 1000 puse pe raft, vei primi GEANTA TA! (portofel, card holder, semn de carte, coburi de motor, brățară, practic orice îți trece prin cap și poate fi făcut din piele)

GARANȚIE

Pielea folosită este de vită și este de cea mai bună calitate, tăbăcită vegetal. Pentru că,doamnelor, aveți deseori obiceiul să cărați în genți o grămadă de lucruri care ne confuzează pe noi bărbații, folosim ață cerată. De ața asta cerată cu care coasem poți atârna peste 5kg. Și cusutul manual implică două ace și două fire pe cusătură. Cât să cari …? Nu, culorile nu ies la ploaie. Că avem noi grijă. Și pentru că avem încredere în ceea ce facem RAPANA are garanție 5 ani. Am fi putut să oferim 10 ani dar, deși produsele vor rezista, nu suntem atât de aroganți.

Dictuțiile pot fi inițiate pe ovidiu@tanguero.ro si la 0722230304.