ANGELINA JOLIE SE MUTĂ ÎN ROMÂNIA?

Postat pe 22 Sep, 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

angelinaO avalanșă de posturi pe facebook

Uite cum nebuna de Angelina la 41 de ani îi explică lu’ Brăduț că ar cam vrea să împartă averea și copii. O grămadă de bărbați au postat reproșuri la adresa vestitei actrițe. Că de ce așa târziu, că când s-au rugat ei de ea nu a vrut etcaetera. Singurul pe care îl cred e un Ovidiu. Și a scris și frumos. Nu, nu eu. Nu îi dau numele că nu e frumos.

Care sunt datele problemei?

Șase copii în padoc, o grămadă de bani, faimă. 12 ani împreună din care doi cu acte. Întrebări pentru amândoi: nu vă era bine mă fără acte? Au tras părinții de voi să faceți nuntă, să intrați în rândul lumii sau cum? Sau vă afuriseau protopopii și preafericiții voștri? Că aveți copii pe care îi creșteți in preacurvie? Ce dracu v-a apucat? Angelino îți trebuia papușâ pi mașinâ? Au țipat mătușile că vor să joace Brașoveanca? Măi Brad tu oi fi din partea aia de România unde la nuntă se taie vârful bradului? Și țipau uncheșii la tine să o faci? De ce? Că de unde privesc eu erați bine mersi fără acte!

Și auzi motivu’ dreacu de despărțire: diferende pe tema tehnicilor parentale. Adică Pitu’ zicea: „dacă e masochist eu zic să nu îl batem” și venea Angelina cu contraargumente „ba să îl batem mai rău ca să nu îi placă”. Ce căcat poți să te cerți pe tehnicile astea?

Ce mi se pare mie suspect este că știrea a apărut în zona de timp în care în România se discuta despre căsătoriile între persoane de același sex. Cum a auzit de discuțiile astea cum a și făcut hârtiile de divorțism.

Probabil că asta mică are pe cineva în România. Ea a recunoscut că a mai avut aventuri din astea în trecut. Că a fost năbădăioasă de mică. Și cu gura mare.

Poate a reușit una din România să o pună cu botu’ pe labii?

 

Imaginea este de AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.