ANTRENAMENT INCENDIAR

Postat pe 6 Iul, 2012 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Aseara eram bine mersi la antrenament la sala de dans. Apuc sa ma schimb sa beau o gura de apa si sa schimb impresii. Dansez eu f’o trei piese pe acolo cu Corina, cand se aude un geam spart. Ale noastre erau intacte asa ca de ce sa ne ingrijoram. Am continuat cu dansul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Vin niste oameni cu fete ingrijorate la noi si ne spun ca a luat foc nushce in spatele cladirii. Bine, bine zic – ati sunat la pompieri?
Da! Bine. Hai sa continuam antrenamentul ca noi nu avem treaba cu incendiul. Am mai apucat o piesa cand a inceput harmalaia. Ma si gandeam – mama ce antrenament incendiar bag…

Masini de pompieri, SMURD, descarcerare, incarcerare, oameni care alergau de colo colo facand un zgomot incredibil. Ies sa imi mut Haimanaua ca poate au nevoie oamenii sa intre pe acolo si nu pot. Coborat stat jos in fata cladirii 10 min dupa care decid ca e momentul sa ma intorc sa imi iau si eu hainele si telefonul si ce mai aveam pe acolo. Recuperez textilele, incuiem sala si iesim.

Eheee….abia atunci s-a pornit. Iesea un fum pe la coperis de numa numa. Au venit mai multe masini de pompieri ca cica ramasesera fara apa. Da ce dracu facusera cu ea ca nu vazusem un strop! Or fi baut prima masina zic in mintea mea. Au venit pana la urma f’o 15 masini care mai de care mai speciala, cu zeci de furtunuri si neni care se dadeau de sefi. Au venit pe putin 10 sa ne intrebe de ce dracu stam acolo in fata ca nu e nimic de vazut. Le-am explicat la toti ca avem cheia de la etj 1 si ca ne-au zis pompierii sa nu ne clintim de acolo ca sa poata sa o ia daca au nevoie sa intre.

Un politist cu sapca data pe spate a inceput sa tipe la un coleg de al lui:
– Bah Papadie! DE CE TRECE OAMENII DE LINIA DE DEMARCATIE???
Bine neneaaaa, ce i-ai zis-o! Oamenii trece pentru ca e rai!!
Amu la Popa Nan se strange apa din sala. Ca a intrat. Daca aveti timp si vreti sa dati o mana de ajutor….Popa Nan 82 – etajul 1. Sunt deja o mana de oameni acolo care fac treaba dar nu ar strica niste suflu nou.