BANSKO ZIUA 3

Postat pe 27 Ian, 2015 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Cu o zi inainte va povesteam cum am reusit eu sa imi dau eu cu partia la trei coaste unde ii e greu voinicului. Cum daca stranutam mi se taia vederea din cauza durerii am zis sa fac o pauza. Am stat intai si am analizat dificultatile partiilor. Din hotel evident. Cica aia pe care m-am dat eu era albastra. Eu am vazut-o alba la fel ca pe toate celelalte. In afara momentului in care am dat cu mine de pamant si mi s-a parut verde din cauza stelelor. Oricum am zis sa incarc skipassul. Ca destept cum am fost am luat pe o singura zi. Azi pauza si maine din nou.

Sper…Cand am ajuns aici am primit informatii de tot felul fie de la veterani, fie de la duduia care mi-a vandut cartela in prima zi. Cica poti sa o incarci si mi-au aratat peste drum un bancomat. Bagi skipasu’ bagi banu’ si esti facut, pe sistemul „dau Framu’ iau banu'”. Alaturi un alt bancomat in care bagi cardul si iti returneaza garantia de 5 leva. Super tare.

Merg sa incarc prostia aia. Bag skipasu, mi-l da ala inapoi cica sa il intorc. Bine ma. L-am intors. Mi l-a scuipat de ziceai ca l-am bagat inainte in boia iute si el nu haleste picant. Iar sa il intorc.Mai jos poza cu bancomatul.

Bansko tonomat

Bansko

Am incercat in toate felurile posibile si imposibile sa bag skipasul ala in prostia asta de masinarie. Mai aveam putin si il luam la suturi. Am vazut ca are buton din ala de apesi si raspunde o uluita din centrala, ii explici problema ta si ea te rezolva. Am apasat evident.

Uluita era la toaleta cred. A mai venit unu care a facut la fel ca noi. Aia e. Sa mergem sa mai intrebam ici colo.

In momentul in care ne-am indepartat de zdreanta aia de automat, am inteles ca trebuie sa te informezi muuult mai bine daca vrei sa iti rezolvi problemele rapid. Ce nu se vede in prima poza dar se vede in cea de mai jos este evident…..Automatul era pentru platit parcarea….

Bansko tonomat

Bansko

Am luat-o asa la picior incet si senin, cu o atitudine de „asa am vrut eu ma ce va bagati, Noi acasa intai bagam skipasul in aparatul de platit parcarea, ca asa ne fereste de rele sus pe partie. E chestie de Cioran, nu stiti voi”.

Am plecat cum spuneam. Unii ar spune ca se auzeau hohote de ras in spate dar eu unul nu am auzit nimic si nici nu mai cred pe nimeni. Am luat orasul vechi la picior. Unul din lucrurile pe care le au in comun locuitorii de aici este ca dupa ce te intreaba de unde esti incep sa iti insire mancarurile de acasa pe care le poti servi la ei in restaurant. Unul din ei e haios ra ca are o lista lunga care incepe cu :”mai tarziu,…veniti, mici, ciorba buna, rachiu nu plateste, sarmale” si se incheie cu Gheorghe Hagi. Eu vreau sa ma duc azi acolo sa vad daca intr-adevar il au pe Hagi acolo si il gatesc. Seara am jucat niste poker. Am pregatit poznele de a doua zi. Maine ma duc pe partie.

A fost o zi frumoasa.

Bansko stradute

Bansko

Bansko stradute

Bansko

 

Bansko stradute

Bansko

 

Bansko stradute

Bansko

 

Bansko stradute

Bansko

Bansko stradute

Bansko

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.