BRASOV

Postat pe 1 feb., 2012 in Datu' pe goarna | 2 comentarii

Am fost ieri la Brasov in interes de serviciu. Adica mi s-a transmis ca sunt interesati de prezenta mea acolo. Numai ca trebuia sa ne trezim foooarte devrme pentru ca la 10 sa fim deja la locatia stabilita. Am fost numiti patru insi. Probabil ca am facut ceva rau ca altfel nu imi explic.

Trezirea la cinci dimineata si plecam. Pe la Otopeni erau -22 grade. Am coborat sa alimentam si mi-a inghetat zambetul pe fata pret de 10 minute. Plecam din nou si pot sa jur ca am vazut niste ursi polari care se zbenguiau in troiene pe camp. Si o vulpe polara. Trecem de cele doua accidente si ajungem la Brasov. Era 10 si cei cu care tebuia sa ne intalnim nu ajunsesera asa ca ne-am zis sa valorificam timpul acesta si sa ne incalzim cu un ceai fierbinte. N-am dat jos din masina (idioti) si am hotarat sa mergem pe jos „cat poate fi ma de departe?” am zis eu. Era. In acea dimineata senina si cu un soare ce clar avea nevoie de stomatolog am inteles ca brasovenii nu stapanesc notiunea de distanta foarte bine. Mergeam de 5 minute si am intrebat un trecator unde putem bea un ceai sau o cafea. Raspunsul a venit promt „imediat aici” insotit de o fluturare din mana extrem de vaga. Am mai mers ce era sa facem. -22 da? Am mai intrebat un cetatean si ne-a zis la fel. Cand am intrbat a teia oara am simtit o nevoie subita sa ii bag degetele inghetate in cavitatea bucala si sa i smulg limba aia cu care a zis ” imediat aici” pentru ca mergeam de mai bune de un km!!

Ceai cu rom pana la urma. Aflam ca mai te sa ne omoram timpul pana pe la 15 asa ca am chemat un taxi decisi sa vizitam un mall sa vedem un film. Eoliana mall ne-a fost rcomandat cu caldura. E asa…un fel de big berceni mai stilat un pic. Are un etaj si marti dimineata mai toate magazinele inchise. Dimineata adica 12. Si cinematograful….o minune. Inchis si el. Asa ca am vizitat Real ca sa vedem si noi ce marfa mai au pe acolo. Apoi am mancat la Ceasu Rau niste coaste acceptabile.

Ne-am rezolvat treburile si am plecat spre casa.
Am putut privi insa lucrurile bune din aceasta intamplare. Toti care m-au sunat ieri, la intrebarea „ce faci?” au primit acelasi raspuns
„Uite ma plictisesc prin Brasov”

2 comentarii

  1. bai. tu ar trebui sa scrii zilnic.

  2. timp sa fie….