Caut investitor

Postat pe 11 Sep, 2008 in Ganduri | 2 comentarii

Am o idee de afaceri si mi-ar trebui un partener cu bani. Ia uite: accelereaza tampitii aia particulele de le ia toti dracii si se fac gauri negre. Brambura asa. Se vor face si in pamant. Facem o constructie langa gauroaie si scurtam timpul de transport al marfurilor. Nu mai astepti o luna sa vina containerul din China. Il duci pe buza gaurii negre si ii faci vant. Imediat dupa aia suni la baietii de dincolo : aloo constipatii? vedeti ca am trimis un container aveti grija sa il prindeti. Dupa care extindem afacerea si pe turism. De ce sa zbori 12 ore cand poti sa cazi f’o juma de ora si gata? Astept propuneri tog seriozitate. Dupa ora 16.00 ca astept si provincia.

2 comentarii

  1. Eu ma bag :)).

  2. s-ar putea sa nu fie chiar atat de fezabila treaba asta. ia uite stirea de azi dimineata referitoare la experimentul cu protonii:

    „Experimentul de azi din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni. Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor.”

    mare atentie asadar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.