CONCESII

Postat pe 16 mart., 2009 in Ganduri | 3 comentarii

Cica viata e plina de compromisuri. Si ca e bine sa inveti sa le faci. Acu tind sa le dau dreptate celor ce spun asa. Ca daca nu faci compromisurile astea ai parte numa de belele. Daca esti cu prea multa coloana vertebrala si spui sefului ca greseste – ai gresit tu. Pai bine bre se stie de cand lumea ca pipilica de sus in jos curge si nu altminteri. Nu mai bine zici ca asta e si inghiti? Uite compromisu futui mama masii! Cand te imbarliga consoarta si iti pune pirostriile, care sunt primele sfaturi pe care le primesti (in speta de la babeturile familiei)? Intelegere sa fie maica….Cum mama dracu sa se inteleaga doua persoane asa de armonios fara sa se certe? Faci compromisuri. Ii place nebunului sa faca aia…il las ca sa pot sa ies si eu cu fetele sambata seara. Ea are prea multe creme si ti-a invadat spatiul personal cu gentile? O lasi ca iti face masaj. Cedezi ca sa iti fie mai bine. Si aici ca peste tot daca faci gat ti-o iei in freza de nu te vezi.
– Ia strange toate gentile astea din casa!
Vine raspunsul instant:
– Ia sa gatesti diseara si sa faci sex singur!
Imediat incepi sa iti blestemi taria de caracter care nu te lasa sa inchizi ochii….
Care sunt conditiile ideale (de laborator) in care ai putea sa spui ce nu iti convine si sa nu te temi de consecinte?
Si acuma pe bune oare merita sa faci compromisurile astea chiar si cu promisiunea primirii in schimb a ceva bun mai incolo?
Daca esti bautor de cafea apreciezi nautul?

3 comentarii

  1. viata e facuta sa facem compromisuri

    mai mult sau mai putin

    important e sa nu facem un compromis atunci cand ne uitam in oglinda (mi-e rusine de cate compromisuri am facut, nu pot sa ma privesc in oglinda si totusi fac compromisul sa ma privesc in fiecare dimineata si daca pot …imi mai si zambesc – fericit sau nu ramane de vazut-)

  2. bre, da’ de ce crezi ca trebuie sa spui ceva? nu-ti convine, taci si iti vezi de drum. cuvintele nu umplu golul dintre doua persoane, ci il definesc. nu-s in totalitate de acord ca „tacerea e de aur”, insa decat sa spui ceva fara sa fii auzit, mai bine nu zici nimic si aude fiecare ce vrea.

    eu nu cred ca pot face compromisuri. am renuntat sa imi mai doresc sa pot, acum putin timp. de ce? constat, cu fiecare ocazie, ca sunt incapabila! ori le fac prost, ori cand nu trebuie, ori degeaba. pagubos, frate!

  3. Concesie sau compromis? Ca cele 2 cuvinte nu prea definesc acelasi lucru. Una e sa faci un compromis is alta e sa-i faci cuiva o concesie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.