CU CINE DRACULUI SEMĂN?

Postat pe 27 sept., 2016 in Datu' pe goarna | 10 comentarii

cu cineAm fost în Viena in weekend

Am venit înapoi cu întrebarea asta – cu cine semăn? Am avut eu treabă dar răspunsul cel mai de căcat pe care îl dădeam dacă mă întreba cineva era „mă duc să îmi iau pâine. Încheiam discuțiile rapid. Fie mă credeau înapoiat cu capul, fie înfumurat. Plin de bani sigur nu suspecta nimeni că aș fi. 

Frumos la Viana. Un oraș aranjat din multe puncte de vedere. Organizat și pe alocuri chiar curat. Am ajuns noaptea. Am parcat și am ieșit din subteran. Era acolo așa un loc oarecum viran unde am fumat și o țigară. Două minirestaurante și cam atât. Dimineață însă (sâmbătă), mare forfotă! Băi se făcuse piață! Au venit târgoveții la 5 dimineața, au pus tarabele și până la 12 au vândut. De la brânză, la murături. După amiază nu mai era nimic acolo. De parcă nu se întâmplase! Așa ajungi la nebuni…. Dar nu asta vreau să vă povestesc.

Frumos cum spuneam

Dar lăsați Viena că sigur ați fost și voi. La întoarcere în aeroport. Se rezolvă treaba cu cechinu, îmi pun cureaua la loc ca să nu arăt chiloții vienezilor și mă duc spre un loc de fumat. Mergeam relaxat, ca un om care este familiarizat cu locul, știe exact unde sunt restaurantele și locul de depus lichide. M-am mai uitat eu la prețuri, ce face un român când ajunge in diutifri na…Ei dragii moșului, cum o ardeam eu așa Jason Bourne pe acolo, se apropie o doamnă de mine.

Bine îmbracată, spre elegant, trecuse bariera de 50 de puțin timp. O văd cam așa de pe la 10 metri. Că venea țintă spre mine. Încerc să evit coliziunea efectuând un joc de picioare scurt un-doi spre stânga. Nu s-a rezolvat problema pentru că duduia și-a modificat traiectoria pe trasa mea nouă. Cu ochii în ochii mei zâmbea și venea direct! Refac manevra de schimbare de traseu de data asta spre dreapta. Parcă aștepta mișcarea! A mutat direcția atât de repede încât pentru un moment am crezut câ ea a inițiat jocul.

Ajungem față în față și mă opresc normal. Următorul dialog a luat naștere

– Vaiii ce mă bucur să vă vad! Nici nu știți cât de mult vă admir! Ce mai faceți?

– Bine…..(sinapsele mele se jucau bowling deja în încercarea identificării duduii)

– Mai aveți concerte în București? Că eu vin la toate!

– Nu în perioada asta….știți am niște proiecte….(ce căcat era să îi spun??? să îi dărâm visele? încercam în continuare să mă prind cu cine mă confundă duduia)

– Și ultimul album este minunat!

Aici am cedat. Adică nu m-am mai chinuit să aflu cine sunt. M-am relaxat am început să îi spun cum fac eu muzica și ce mă inspiră. Mi-a cerut autograf. Ce era să fac mă? Ce era să fac? I-am dat! Am măzgălit eu ceva acolo și am făcut femeia fericită!

Când ne-am dat jos din avion mi-a făcut cu mâna și mi-a trimis bezele. Deci cu cine mama dracului semăn??

 

10 comentarii

 1. Asta e foarte tare 🙂

 2. De fapt erai Temisan sub acoperire. 😀

 3. Așa urât ??

 4. Ovidiu (coincidenta?) Lipan Tandarica?
  (Evident, dupa o luuunga cura de slabire. Si nu doar.)

  • nu cunosc cu tobele 🙂 poate ar trebui să mă apuc

  • Da, da’ doamna nu stia acest amanunt.

   Auzi, dar daca a fost doar un mod de a te aborda? Daca a pus ochii pe tine, asa ratacit printre parfumuri cum erai?

 5. Știu și eu Cristina? Dacă avea 10 ani mai puțin poate că îi zâmbeam mai abitir 🙂

  • 🙂

 6. Desi nu recomand sa folosesti aplicatia, iata o solutie: http://ro.nametests.com/test/cine-arata-exact-ca-tine/13357/

  • Păi și să dau click sau nu?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.