CUM MI-AR PLACEA FUNERALIILE MELE

Postat pe 22 Feb, 2011 in Ganduri | 4 comentarii

Mi-am adus aminte vorbind cu cineva ca la un moment dat in care ma plictiseam de moarte (hai ca sunt bun) am scris scenariul inmormantarii mele. Hai ma ce va oripilati asa dati-o dracu nu aveti pic de umor!

ACTUL I
mezanplasu’:

Intra in scena ala de iese din scena.

Mi-ar placea sa fiu imbracat asa cum ma imbrac eu de regula. Si nu uitati vesta ca dracu e-al vostru… Nu de alta da o sa imi placa al dracului de mult sa vad mutra preotului ala de o sa dea cu cadelnita incercand sa alunge dracii din jur, cand o sa dea cu ochii de inelele mele cu cranii si tricoul cu harci. O sa ma prapadesc de ras. Ah nu stai ca sunt prapadit deja. O sa invii de ras?
Coparseul mi-ar placea sa aiba o forma haioasa rau. Daca nu las indeajuns bani ca sa imi faceti un motor atunci faceti ceva iesit din comun. O stea in 5 colturi de exemplu.  Sau ceva shui rau de tot. Sa injure rau groparii :):):). Sa vad cum sapa ei un hexagon, sau o lebada….
Vreau sa puneti pe sicriu adresa ca la plicuri: expeditor si destinatar. La expeditor treceti-va pe voi si la destinatar scrieti HELL (and if you are not strong enough for that man send him back)

Imi place sa dorm pe burta asa ca aveti grija cum ma asezati in conserva….
Capacul sa aiba si el capac. Sau usa. In caz ca nu am crapat indeajuns de bine sa pot sa ma car noaptea acasa inapoi. Sa imi puneti cheile de la motor in buzunar si motorul cu plinu facut parcat pe undeva pe aproape macar 5 zile. Sa am cu ce sa ajung in caz ca ma trezesc (am auzit eu ca taximetristii nu stau la intrare in cimitir noaptea ca nu pleaca asa multa lume acasa…)
Diaconu sa ingane in spate in loc de „amin” – „rock me baby all night long”.
In loc de fanfara mi-ar placea sa gasiti niste bajeti care canta blues fain rau de tot.
In loc de vin pe mormant sa arunce preotul niste benzina (stiu ca e scumpa da merita, o sa fiu singuru din parcu ala rece cu fuel proaspat)

Mormantul sa fie asezat strategic pe langa niste morminte de gagici (mai ies noaptea cu fata de la parcela 7 sau 9 depinde care are coparseul mini…)
Daca primiti reclamatii dupa inmormantare ca dau petreceri foarte zgomotoase si ca deranjez lumea va dau voie sa spuneti ca nu ma cunoasteti si ca nu sunteti voi de vina pentru asta.
Daca vin femei indoliate si planse la party faceti-le sa rada dracu.
Daca vine vre-un mascul cu purtari de pitzi – pe ala sa mi-l smintiti in bataie si sa ii bagati cadelnita in cur (nu va temeti de preot, o sa o puna pe factura…)

Toti sa aiba un tricou sau macar o bandana cu un craniu.
Vreau o coroana sub forma de roata cu spitze si pe banderole sa scrie :
„nu fiti siguri ca a murit” si „asfalt uscat”
Inainte sa inceapa preotu sa bage din carti, as vrea sa angajati un comediant din ala in picioare sa spuna neshte trebi haioase acolo. O sa vedeti asa ca inmormantarile pot fi si foarte misto nu numai naspa.
Comentariile vor fi dupa aia de genu: am fost la ove la inmormantare bah fain rau, de mult nu am mai ras asa.

Si daca nu faceti asa eu o sa vad si vin inapoi si va bantui cu lantzurile….

4 comentarii

  1. Enache, n-ai zis nimic de pomana de dupa inmormantare… Da-o naibii de treaba, ce meniu servim? Bautura? Cat incape? Ce brand?
    Sa nu carecumva sa trebuiasca sa te ingropam intr-o zi de post ca te ia mama dracului!
    No, in rest…misto programu’!

    PS: Auzi, da’ numar de telefon pentru rezervari ai?

  2. Nu am zis de programu de dupa pentru ca dupa aia o sa vreti sa ma tirez mai repede 🙂

  3. e misto de scenariu de film. cu John Travolta.

  4. @ Elf – l-am contactat deja dupa ce mi-ai dat ideea. se pare ca e interesat. vrea el niste modificari da e ok…