DE LA HELLS ANGELS LA KUNDALINI

Postat pe 28 aug., 2017 in Datu' pe goarna | 2 comentarii

Hells Angels Poker Run 4

Sâmbătă nu am putut să lipsesc de la Poker Run. Ediția 4, organizată de Hells Angels MC București. E o altă ocazie să ne întâlnim, să povestim cu prieteni dragi, să punem la cale excursii și afaceri. În plus ne alegem și cu o plimbare prin tot Bucureștiul alături de frații cu aceeași pasiune ca noi.

Nu pot să estimez corect, dar cred că au fost peste 300 de motoare. După ce ne-am plimbat bine, am pus cricurile, și ne-am apucat de petrecut. Așa cum o facem

de fiecare dată. Fripturi în proțap, mâncare la ceaun, muzică faină.

Ca să vă faceți o idee mai bună despre cum a fost. Ne-am întâlnit pe la 13.00. Deopotrivă cluburi moto, dar și bikeri singuratici. Că nu facem deosebiri. Nu prea ne interesează ce scrie pe vesta ta, sau măcar dacă ai una, când ești pe marginea drumului și ai nevoie de ajutor. Ne oprim.

Sumar: badass, piele, ochelari negri, motoare, inele cu cranii, coburi, rock, bere, gulaș, friptură.

Asta a fost sâmbătă cam până pe la 2 noaptea.

Duminică am fost invitat la Kundalini

Acum ceva vreme m-am împrietenit cu Jerry Ropero. Cu copy paste din wikipedia – house music DJ and producer, publisher and composer/writer. Nefiind un erudit al muzicii house, am povestit cu Jerry. Și mi-a arătat cum face muzica. Trebuie să recunosc că unele erau chiar faine. E drept că erau cele cu mult insert fredonabil. Noh.

M-a invitat la Kundalini. M-am dus pentru că am vrut să văd cum pune/face/mixează muzică. Nu am mai fost niciodată la un concert house. Nici la piscină în Tei sau Floreasca.

Dragilor am fost dezvirginat spasmodic, violent dar însă si brutal! Am așteptat două ore să cânte al meu, că deh, suntem vedetă și nu mixăm decât când e piscina full. Timp în care am stat și am analizat. Fete cu picioare până în molari, cu țîțe custom dar și cu celulită. Băieți (e corect cuvântul) epilați până în albul ochilor, care înotau de parcă aveau poșeta în mână. Și dansau unul în fața celuilalt, în timp ce fetele se uitau dintr-un colț al piscinei.

Am observat că una din fete după o oră a mers la toaletă și și-a schimbat costumul de baie. Nu am stat până seara dar sunt convins că avea să unul pentru cină. Moet-ul curgea și lumea își etala ultimele operații estetice.

Era o fericire și o veselie în lume, ceva de speriat.

Q&A

În continuare încerc să procesez trecerea de la Hells Angels, piele, Harley, badass la pool party de fițe. Parți nasoale: am fost fotografiat în timp ce îi făceam un live unei prietene. Cu telefonul ei. Roșu. Intre niște băieți care dansau…Nu am reușit încă să pun mâna pe poze…

Parți bune: l-am ascultat pe Jerry Ropero și am dat mâna cu Cetin Ametcea.

 

2 comentarii

  1. Daca dezvirginarea e violenta, asta deja implica brutalitate!

    • Ah, da?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.