DREAMHACK 2014

Postat pe 31 oct., 2014 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Am ajuns la Dreamhack. Prima din cele trei zile. Ora 9 mare coada in fata. Nu am inteles de ce pentru ca intrarea era pe la 10.30. Am aflat ca cei pe care i-am gasit rebegiti in fata aveau bilete VIP cu acces in zona jucatorilor. Deh, acolo langa zei. Pe la 11 a inceput sa se anime atmosfera. Au inceput sa intre consumatorii de jocuri. Cum sa va explic? De la 5 ani pana la 25 sau mai mult. Nu am facut sondaj asa ca asta este fix aprecierea mea. Cata frunza cata iarba si imi e teama de ziua de maine cand va fi mai aglomerat.

O gramada de hostese care mai de care mai bunoace. La noi a aparut o tantitza care a zis ca a venit la program. Cand am vazut-o am crezut ca fie nu mai avem bani de marketing fie ne-am schimbat linia de promovare din „dream, choose, enjoy” in „run, run for your life!”. Ma gandeam cum sa o trimit la plimbare si sa ma apuc sa negociez cu Sinziana si Valeria un stil mai smucit de textile ca ne faceam treaba la cat sunt de frumoase. Nu a fost nevoie pentru ca saraca hostesa gresise standul. Am rasuflat asa de usurat ca am racit un computer overclocat aflat la 3m in fata mea. Cand au venit ale noastre s-a facut lumina in sat.

Oamenii. Participantii. La o prima vedere ai zice ca sunt o mare gasca de distrusi inadaptati. O parte din ei poate ca si sunt dar la fel sunt si printre ceilalti care nu se joaca asa ca nu e nimic rau in asta, nu dati cu pietre. De la imbracaminte pana la limbaj sunt diferiti de un om normal. Prin om normal inteleg unu care nu se joaca. Asta nu inseamna ca ei sunt anormali. Acolo ei sunt normalii iar eu cu tatuajele si tricoul meu cu Harley Davidson eram fix ca un prost care s-a urcat in tramvai si incearca sa foloseasca o cartela de metrou. Veche de doi ani. Unul dintre ei e in slapi. Acu l-am vazut….O mama cu doi baieti negociaza cu ei programul. Nebunie. Freze ciudate. Limbaj anormal de genul ” hei! Mai! am vrut sa fie un compliment!”. O sa spuneti ca sunt taran si ca nu pricep si ca ii vorbesc de rau pe bietii copii. Nu este asa deloc. Ca nu pot sa inteleg decat o frantura din ceea ce fac ei si ce vorbesc nu inseamna ca ii vorbesc de rau.  Bai baieti! Insa Au gamerii astia niste femei langa ei….FRUMOASE COZ! Acum sa ma iertati dar asa femei am vazut ca umbla cu oamenii cu bani sau cu fotbalistii. Si fotbalistii au bani dar sunt si narozi pe deasupra. Nu pricep si pace! Desigur ca e o gandire limitata de genul – programator si femei frumoase = incompatibilitate totala. Mi-o asum si de azi o schimb!

Amu sa va explic ce m-a fascinat la oamenii astia. De mult nu am mai vazut tineri atat de pasionati de ceva. In afara de aia care sunt pasionati de pierdut vremea. Frate nu am mai vazut atata suflet si dedicatie niciodata! Joaca in echipe, se transmite pe un ecran imeeeeens si sunt o tona de spectatori care se uita cu gura cascata si ii incurajeaza ( mai inchid gura din cand in cand) si e cu urale si aplauze! Este incredibil. Am stat de vorba cu unii dintre ei. Sunt absolut geniali! Daca i-ati auzi cum povestesc despre programare, jocuri, programe de securitate..ce discutii aprinse intr-un limbaj din care intelegi doar prepozitii. Eu m-am suprins uitandu-ma la ei ca cel mai fumat om de pe planeta la Rambo. Adica incercand sa ma prind de ce e atata vrajba intre ei….

Mai scriu si maine, acum ma duc sa il intreb pe Sticky cum dracu a vrajit-o pe blonda de 2 m de zici ca e Telemac sa stea cu el.

Dreamhack

Dreamhack

 

Dreamhack

Dreamhack

 

Dreamhack

Dreamhack

Dreamhack

Dreamhack