Enel și schimbarea la față

Postat pe 19 Oct, 2016 in Datu' pe goarna | 2 comentarii

enelNici nu începuse ziua bine

Și mi-a sunat telefonul. Era de la Enel. Un număr care începea cu 037 și pe care evident nu îl aveam în agendă. Răspund și aud o voce calmă, caldă și cu dicție. De regulă trec ușor peste telefoanele de genul „Alo domnu’ ați auzit de piața de capital da? Haideți să vă explic cum puteți investi! Cum să nu vreți? Păi nici nu m-ați lăsat să vă explic…”. Acum a fost altceva.

Acum vocea de la celalalt capăt începea încet încet să contureze o față! Mi-o imaginam blondă cu cârlionți! Nu suna chiar ca la 8989089 dar era liniștitoare. Bună ziua! Și se introduce. Încet, fără să se grăbească, articulând cuvintele perfect, atingând modulații pe care îți doreai să le înregistrezi pentru mai târziu. Îmi spune cum o cheamă și că mă sună din partea Enel. Scriptul după care citea se îmbina perfect cu vocea și personalitatea ei.

 

Deja îmi imaginam cum Florin Lăzărescu a fost tocmit de Enel să scrie câte un script pentru fiecare om de la telesales funcție de personalitatea fiecăruia.

 

Îmi povestește cu vocea aia cristalină cum că tre’ să semnez un nou contract cu Enel, prin care o să am tarife mai mici cu 10% GARANTAT! Vocea aia….îmi turna miere în urechi (cât m-am chinuit să o scot după aia…). Eram la birou când a sunat. Locul strâmt, nu aveam cum să mă întind pe spate și să îi spun duduii cu voce pierdută „așaaa mai zi-mi cum o să fie contractul, daaaa”.

Și zicea că un reprezentant Enel o să fie diseară chiar la mine în bloc, cu contractele. Și să am eu o copie după buletin și după contractul de casă. Moment în care îi spun că nu am cum să execut aceste sarcini până diseară. Ce credeți că spune vocea? Că nu este nici o problemă, reprezentantul va face fotografii la documente și le vor printa ei la sediu! M-a întrebat la ce oră sa vină ăla la mine și mi-a făcut tehnic o programare!

Lăsând vocea la o parte, să recapitulăm: contract nou costuri cu 10% mai mici, vin ei la mine, au o soluție pentru copiile documentelor. Dude are you for real? Ați fumat ceva bun? Sau celelalte companii care vând pe lângă voi vă iau din piață atât de mult încât ați început să simțiți?

Partea bună: poate se întâmpla ceva bun cu prețul la curentare. Și că acum văd Enel ca pe o blondă cârlionțată.

Partea proastă: nu știu dacă mă mai sună vocea aia după încheierea contractului. Eu așa sper.

Deci e adevărat! Nu contează întotdeauna ce spui, ci cum o spui. Putea să îmi spună aia și că mi se vor arde siguranțele în 5 minute dacă nu dau share la nush ce post, că eu tot „te vreau acum” aș fi auzit!

 

poza e de AICI

2 comentarii

  1. La cat au furat din buzunarele noastre ( dovedit)…10% discount poate sa fie putin !

    • Amu e de luat nu de dat :)))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.