EXPERIENTE NOI !

Postat pe 11 dec., 2015 in Casnice | 0 comentarii

Photo 10.12.2015, 13 29 59Am inceput sa numar zilele de recuperare.

Ma deplasez in carje prin casa. De cand s-a intamplat minunea asta, am inceput sa am o noua viziune asupra lucrurilor marunte din viata mea. Lucruri pe care le facem in mod curent, dar nu le dam creditul necesar. Experiente. Uite sa luam un exemplu minor, o actiune pe care o intreprindem cu totii. Mersul la toaleta. Numarul 1 si numarul 2. Ati incercat vre0data sa constientizati toate miscarile, toti pasii necesari acestor actiuni? Ia uite ce mi-a iesit mie:

Numarul 1:

  • ma ridic de pe canapea intr-un picior, cu mana stanga apuc carjele ce stau rezemate de calorifer (aferim Cristi Movanuuuuu). Una dintre ele aluneca pe parchet si in cadere darama chitara care scoate un sunet de caine dus la injectie. Ma asez pe canapea la loc, apuc carja cazuta, ma ridic si pornesc in marea aventura!
  • ajung in fata usii de la baie. Ridic mana intr-un mod natural sa aprind lumina. Intr-un mod la fel de natural se ridica o data cu mana si CARJA, care se loveste de usa baii si ricoseaza cu putere si extraordinar de mare precizie in zona in care unii dintre barbati au coaiele. Imi sterg lacrimile, las carja aprind lumina, deschid usa.

Aici respir un pic

  • patrund in baie, inaintand cu grija pe gresie. Una dintre carje este pozitionata extraordinar de destept de manuitor pe prosopul de picioare ce se afla pe jos. Si aluneca evident. Intr-o miscare mai rapida si mai circulara decat elicele Titanicului, mana stanga incearca sa reccapete echilibrul corpului. Se aude un vajait ingrozitor! Este carja din mana stanga! Ce se roteste cu la fel de mare viteza ca si mana. Doar ca e mai lunga si darama toate ustensilele de pe chiuveta.
  • Recapat echilibrul, rezem carjele de perete, si iau o pozitie de balerina impuscata in calcai. Nu pot calca in piciorul drept deci trebuie tinut cu gratie in aer. Dar trebuie sa fiu aproape de vasul toaletei sa nu ma pis pe o raza de 2 metri. Asa ca am piciorul drept intr-o semiarcuire si asa reusesc sa depozitez lichidele nefolositoare in recipient.
  • ridic pantalonii, si carjele (ce intre timp s-au scurs pe gresie) si ies din baie
  • NU MAI STING LUMINA!

Indata ce imi recapat suflul scriu si actiunile necesare executarii numarului 2…..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.