FRATE LAS-O MAI MOALE!

Postat pe 13 Feb, 2012 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

A inceput iarna. Cam de mult asa. Eram pregatit sa ii fac fata ca in fiecare an. Am bagat Haimanaua in garaj, am spalat-o pe cap, i-am dat cateva sfaturi, i-am zis sa ma sune daca are probleme, am pus husa pe ea am invelit-o pana la gat si dus am fost. Mi-am zis ca o sa fie ca in fiecare an. Ninge, e frig, vine martie si hop si eu odata cu martisorul pe strada cu motorul.
Eu sunt de la mare, unde e cald aproape tot timpul anului. Eu imi aduc aminte de locul de bastina ca fiind un fel de rai al nisipului, al pestilor si al tatelor goale de la vama.
Am venit in orasul asta minunat ca sa ma afirm in cariera. Daca as fi stiut….A inceput iarna. N-ar mai fi inceput…..A nins o data. Mult. Am iesit afara sa plec la servici si mi-au inghetat mainile si picioarele instantaneu. Cand m-am intors acasa a trebuit sa fac baie fierbinte ca nu mai imi circulau alimentele prin stomac si intestine. Minus…..Temperaturi pe minus. Eu as propune sa se scoata minusul din termometre. Sa scrie „DE CACAT”.
– Cum e afara?
– De cacat….
– Cam cat?
– Bah…e de cacat cam 10…..
Ce sa o mai ametim cu fronturi atmosferice si atmocubice reci?

Asadar au trecut doua luni. Ninge. Cacatul asta alb nu se mai opreste. Bah frate da-o dracului de treaba! Gata am inteles cum e iarna! Termina cu faina asta odata! Eu nu am fost facut pentru minus 14 sau minus 22!
Nu imi place sa alunec si sa dau cu curu de pamant sa imi sune creierii in cap! Nu vreau sa ranjesc toata ziua numai pentru ca am iesit dimineata din scara blocului cu zambetul pe fata si mi-a inghetat. Nu mai vreau sa ma uit cu parere de rau la locul in care obisnuiam sa vad niste organe sexuale normale nu sfrijiturile astea! Nu mai vreau sa aud „daca ma iubesti nu ma dezbraca!”
Ce dracu ma Hesus e asa de greu de priceput? Da-o in desene animate ca ne-ai infrigurat de tot!

Azi dimineata am iesit sa fumez o tigara (la servici fumam afara) si am luat amenda. Pentru ca  in 2 minute mucii care imi curgeau mi s-au transformat in 2 turturi imensi si ai dreacu astia de la primarie au aparut instant cu procesu verbal ca de ce nu imi curat turturii ca e pericol ca poa’ sa moara oameni si mi-au dat amenda. Tot nu i-am dat jos ca ma ajuta sa merg. Ma infig cu ei in zapada si ma tarasc pe burta ca morsa, elefantul de mare si….etcaetera.
Una peste alta ne-am transformat intr-o natiune de lopatari.
Acu pe bune…rastignitule….las-o frate mai moale ca ne-am distrat destul.