HAINA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE

Postat pe 5 iul., 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Băh gata! Mă declar total și (sper că nu) ireversibil buimăcit! Haina pe care o porți nu spune decât că esti prost nu sărac!

backtothegun.tumblr.com

backtothegun.tumblr.com

Mă uit și eu ca tot omu’ pe internet. Și văd tot felul de domnișoare, doamne care scriu despre cum să pui dracului textilele pe tine.

In ce tonuri merg, lungi sau scurte, strâmte sau pentru tancuri. Și sfaturi peste sfaturi, dungile verticale merg bine la Poarta Alba, alea orizontale la Constanța si așa mai departe.

Așadar cu toată invazia de bloguri de fashion, cu atâta amar de informație oferită mai mult sau mai puțin gratis, nu pricep! 

Am iesit la o țigara in fața firmei, unde am fost interpelat în 2 secunde de niște străini de țara și de cauză care mă întrebau dacă sunt cu taxiul. Dar asta este altă poveste.

Aprind țigara și îmi ridic ochii. E vară ma uit și eu după rochițe. Că e bine să fii informat. De curând am văzut că se poartă rochițele pe care le-aș încadra in categoria „aproape deloc” sau „mai nimica”. Arata frumos cateodată.

Și vine frate! Blugi mulați, gambe perfecte, pulpe lungi. Glezna subțire si ușoară exact ca în cântec. Pălărie de soare cu boruri largi. Imitație de fetru. Abdomen lucrat! Un tricou aruncat în derâdere pe trup, într-un perfect stil miserupist.

Atitudine marfă! Tricoul cădea de pe umar cam pană la jumătatea bicepsului, dezvelind aproape jumătate de piept!

Nu ințeleg cum dracu’ să te îmbraci, vorba lui Micutzu de parcă te-a sfatuit un designer vestimentar homosexual orb!!

Ah și să înțelegeți de ce sunt așa de vehement. Cred că pe specimen îl chema Victor sau Marius.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.