ÎN TREN DUPĂ 20 DE ANI

Postat pe 22 dec., 2017 in Datu' pe goarna | 6 comentarii

A venit și Crăciunul. Zic să merg la ai mei. Cum a venit iarna și nu am mijloc de locomoție, am zis să iau un tren. Să consultăm mersul trenurilor atunci! Online pentru că a trecut vremea când toată lumea avea în casă Mersul Trenurilor printat. Țin minte că era mare subiect de discuție, dacă ai ultima versiune…..După ce am reușit să mă lămuresc cu ce tren vreau sa mă duc, citesc disclaimeru: „informatiile prezentate au un caracter pur orientativ. Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.”

Adică? În traducere liberă – bă noi am scris asta aici, dar dacă tu ești prost și crezi e numa problema ta! Deci înainte vreme ăia erau în stare să stabilească si să printeze mersul trenurilor, iar acu nărozii nu sunt în stare sa îl modifice online!!

BILETE ONLINE

S-o credeți voi! Adică poți cumpăra dar nu pentru orice tren. De exemplu ăsta de Galați nu merită! M-am dus la gară să mă lămuresc. Acum există automate pentru bilete. Cât p’aci să mă bată automatu! Dar l-am făcut pe fraier! Până să ajung la gară mă întrebam dacă are vagon restaurant. După 5 min în gară, mă rugam să aibă locomotivă….Visam că îmi iau bilet la clasa I și că beau un bourbon, și că roiesc femeile pe acolo…Undeva ceva s-a împlinit. Roiesc femeile cu copii de 1 an care chirăie…..

Poza din articol reprezintă modalitatea ingenioasă cu care CFR a ales să evidențieze locurile…..Tre să te așezi ca să vezi cifra aia pentru că e lipită sub un geam! Din picioare nu vezi nica!

CLASA I

Care e treaba cu clasa I? Că văd o grămadă de lume cu bilet de clasa a II-a pe aici. Și controlorul nu le zice nimic! Deci de ce dreacu am dat 99 de lei pe bilet, când puteam să dau 60 și să stau lângă același copil chiraitor? Ce e amuzant e că deși îi văd că se dau de aleșii sorții (ăștia din jur), tot mă aștept ca din moment în moment să apară ouăle fierte. Și să le curețe frumos pe șervețel.

Căcatul ăsta de tren merge fix la fel ca în timpul lui Ceaușescu. Bagă viteză 10 minute, pe urmă un sfert de oră merge la relanti. Că sunt șinele paradite. O avea maimuță?

Au apărut ouăle fierte între timp. Îmi doresc ca hipsterul din fața mea să le ciocnească usor de Mac înainte de a le decoji.

 

 

 

6 comentarii

  1. Imi aduci aminte de partidele de septica jucate cu navetistii. P.S. Si de macao.

    • Daaaaaa

  2. Nu ti-au oferit niciun ou si te razbuni pe alesii sortii 🙂

    • Imi voi lua la intoarcere

  3. Cei care conduc tara asta, iti dau de inteles, prin orice mijloace si in orice mijloace, sa emigrezi draqu, ca pe ei ii doare la basca de orice…

    • Corect

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.