LECTIE DE VIATA

Postat pe 25 Feb, 2010 in Ganduri | 4 comentarii

Ajunge unu in iad. Acolo o plaja mare cu baruri moca, tequila la discretie, gagici in tzatze goale umblau pe plaja aia frumos amenajata cu shezlong sau shezlat.
Doi draci jucau volei. Mere asta si ii intreaba:
– Bah aici e iadu?
– Da frate. Ia un coctail stai la soare fa baie in mare…
– Pot sa ma plimb peste tot?
– Da ma fa ce vrei!
Pleaca asta pana in capatul plajei. Acolo era o delimitare de unde incepea iadul asa cum il stia el: cazane cu smoala, draci negri ce ii impungeau cu furcile pe nenorociti, focul Gheenei….din astea
Vine asta intr-un suflet la primii draci de jucau volei si ii intreaba
– Bah ce e cu partea aia de plaja ca uite cum e acolo?
– Ah….acolo e iadul crestinilor…asa le place lor….

Bah deci viata e nasoala ca asa vrem noi sa fie. Daca vrem sa fie frumoasa tre sa fim nesimtiti si sa luam din ea exact ce ne place, atat timp cat ne place si cand nu ne mai place sa ne bagam picioarele si sa ne caram unde ne e mai bine. La urma urmei nu ai decat o viata si e pacat sa o risipesti in frustrari, certuri si privari. E mult mai bine sa iei doar caimacul ca asa o sa traiesti mai mult si nici nu o sa te enervezi asa tare. Si nici nu o sa suferi.

4 comentarii

  1. Daca nu ai suferit, nu ai cum sa apreciezi frumosul vietii.

    Dupa ce ai trecut prin frustari, certuri etc., e de inteles sa cauti si sa iei ce-ti place. Si nu din nesimtire, cat din nevoia de autoaparare.

    Doamna T

  2. Hai frate toti in iad! Pe plaja cu femei cu tate goale!! Yee-haw!!

  3. Auzi Dorele, ce faci provaduiesti? Pai bine, bade….nu zisasi cum ne facem nesimtiti…cand o sa reusesti tu…sa zici cu taste clare…si cum facusi ­čśŤ

  4. Va zic la toti. Lucrez la un plan…..