CÂND NU EȘTI MEDIC DAR ÎȚI INTERPRETEZI SINGUR ANALIZELE

Postat pe 10 dec., 2017 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

genunchi

Mi-am luat rezultatul analizelor zilele trecute. Un RMN la genunchi. Trebuie sa le duc la medic să le intepreteze. Până atunci am zis să citesc și eu ce a scris doamna ceea acolo.

Scot foaia din plicul de juma de metru pătrat. Scenariul nu are multe rânduri scrise, rol mic….îl interpretez eu înainte, ce mama dracu! 

IRM GENUNCHI DREPT NATIV

asta era titlul. Mi-a luat 5 minute să mă despart de el pentru că îmi treceau prin cap următoarele: le-a luat 11 ani de studiu să se prindă că e genunchiul meu și că am venit cu el de acasă, nu mi-au specificat naționalitatea genunchiului. Dacă după ce m-a așezat cucoana acolo la raze, scoateam repede piciorul și băgam mâna ce scria? Genunchi drept cu față de cot, suspectăm că nu e născut prin zonă? Dacă e nativ are drepturi? Sau pot să îl fraieresc cu mărgele cum au pățit-o și alți nativi? Sunt mama sau tata genunchiului? Nativ, nativ dar ce culoare?

După asta erau niște secvențe menționate, SAG pare că e important. Era de multe feluri sag T1, sag cor (o fi cântat în corul bisericii), și unu fat. Cred că sunt gras sau ceva…

La rezultat cică fără edem osos. Aici m-am speriat un pic. Am avut și l-am pierdut? N-am avut niciodată? Îmi trebuie? De unde iau și cât dracu costă?

Scrie ceva de cornul posterior. Deci sunt mai multe. Am coarne în genunchi. Bine că sunt pe dinăuntru zic, că m-ar fi deranjat la blugi. Mai zice că am hipersemnal în bandă. Păi cum să nu am bre? Am plătit abonamentul la net, și am giga! Trebuia să se vadă dracului că am semnal bun! Trebuie să îi întreb pe ăștia de la cablu dacă semnalul e oblic-orizontal cum zice la RMN. Așa îi verific și pe UPC dacă mă fraieresc sau nu.

Și cică am cartilaje de acoperire. Nuș ce acoperă dar nu cred că își fac bine treaba că mie tot îmi e frig iarna.

Concluzii

Genunchiul e al meu de acasă. Nu am știut că am suprafață portantă. De flapsuri, eleroane și fuselaj nu au zis nimic însă. Săptămâna asta mă duc la medic. Vreau să compar versiunile de interpretare.

0 comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 96) - […] Când nu ești medic dar îți interpretezi singur analizele; […]
  2. Articole interesante pe bloguri, 21 ianuarie 2018 | Iote Blog - […] Când nu ești medic dar îți interpretezi singur analizele […]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.