Papa Francisc marketingul și vânzarea avortului

Postat pe 23 Noi, 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

el-papa-francisco-se-puso-a-rockearMarketingul este în toate

Papa Francisc a fost portretizat în media ca un reformator, un progresist cu valori moderat liberale. Ca să nu folosim cuvinte mari – a știut să se dea bine cu mulțimea și să fie îndrăgit.  O fi văzut Gladiatorul, sau cine știe poate că cineva de la Vatican o fi scris fraza „I was the best because the crowd loved me. Win the crowd and you will win your freedom”.

 

A primit două motociclete Harley-Davidson și o gecuță de piele, ocazie cu care s-a pozat alături de bikeri cu geci pline de cranii and stuff. Și i-a și binecuvântat pe fanii mărcii menționate. Altfel te dai nene pe curbe când știi că Papa ți-a dat binecuvântarea! A scos un motor la licitație și pe urmă a donat banii unei asociații catolice care ajută persoanele fără adăpost. Frumos.

Papa e fun rock

Păi nu a scos el un album rock? A scos! Așadar a atras bikeri și rockeri de partea lui. Adică acele categorii care, în opinia socială, sunt sataniști pusi pe rele și departe de credință.

Ce mai era de făcut? Păi să atacăm un nou segment de piață. Femeile care vor să facă avort dar și cele care au rezolvat asta deja. Păi dacă până acum nu au fost mișcări de geniu, asta ce e? Deci se adoptă o măsură pe durata acestui an privitoare la femeile care au avortat sau vor să o facă. Ceva de genul „lasă fata mea că anul acesta îți dăm iertarea păcatelor”. Un fel de Black Friday la avort pe durata unui an. I-a făcut si pe ăia de la Altex cu asta.

De ce pe durata unui an? Aici o sa o citez pe Alina „În primul rând modifică canonul în scris, și în al doilea rănd văd impact la populație. Dacă e cu plus bagă de tot, dacă e cu minus iau înapoi”. Nu e asta mișto rău? Să poți să te joci cu iertarea Domnului în niște limite determinate de cerința pieței?

Se pare că a fost cu plus că taman ce au definitivat asta. Adică chiar dacă este în continuare un păcat nasol tare, Papa a anunțat că le este permis preoților catolici (pe durată nedeterminată) să le ierte pe nefericitele ce au avortat. Mișcarea de geniu e că îi iartă pe toți cei implicați de la asistentă până la șoferul de ambulanță! Cât de tare?

Sunt tare curios către ce segment de piață se mai îndreaptă acum și cu ce anume. E limpede că au o echipă de marketing și sales de geniu.

  • comunitatea gay – probabil că o să le dea voie să folosească ce găuri doresc ei. Întâi pe sistemul par/impar. În zilele impare jos, în alea pare sus. După care o să le dea voie brambura probabil.
  • le lasă pe doamne în pace cu analul dacă fac o piesă două? Ca asta?

Ca să fim lămuriți, mie îmi place ce au făcut până acum. Au abordat mulțimea corect și minuțios.

Iar pentru echipa de consilieri – jos pălăria!

 

Poza e de AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.