Poșta Română a inovat în sfârșit ceva! Greva!

Postat pe 28 Oct, 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Poșta RomânăPoșta Română este cunoscută mai ales pentru păstrarea valorilor tradiționale. Dacă pe vremuri când te duceai să duci o recomandată sau un colet te scria într-un mare catastif, acum e la fel. Desigur există și niște calculatoare SX probabil sau Cobra, HC 90, nu știu ce dracului sunt. Pe birouri chiar. Ce nu înțeleg este de ce în continuare au acele mari cataloage, cu paginile zdrențuite.

Am primit într-o zi o hârtie de la ANAF. Zic ia uite măi că mi-a scris anafu’. Căcat! Era un aviz în care scria că trebuia să ma duc acu două zile la Poșta Română să ridic plicul. Mă duc oricum. Am avut dreptate. La căt de greu se mișcă nu apucaseră sa il trimită înapoi. Paranteză: când plicurile de la ANAF ajung înapoi la ANAF, oare ăla de le primește se sperie un pic la fel ca noi? I se înmoaie un pic genunchii că poate il cheamă de pomană pe acolo?

Așa deci ajung acolo, dau bună ziua și avizul. Păi trebuia să veniți acu două zile! îmi șoptește cu o voce guturală mamaie de 80 de ani si 90 de kile de dincolo de ghișeu. Păi trebuia să îmi aduceți avizul înainte zic! A tăcut instant.

La Poșta Română procedura a fost urmatoarea:

 

  • a luat avizul s-a uitat în computer dupa un numar, a zis 485.200 și a lăsat compul în pace. Nici un click!
  • s-a dus în spate de unde a venit cu catalogul ăla gen Hogwarts, îl trântește pe birou. Duce deștul mare si arătatorul de la aceeași mână la gură. Ptiuuuu! Un mare scuipat pe ele. Începe să răsfoiască.
  • Mă găsește. Aduce un sertar de lemn. Caută în plicurile din el, agață unul (la întâmplare cred) și îl scoate. Ia un scanner de coduri!!!! SCANEAZĂ PLICU!
  • apoi mă pune să semnez în prostia aia de cărțulie plină de vrăji si pete de zacuscă.

Am plecat buimăcit. Toate aceste operațiuni s-au desfășurat cu viteza gutei pe care o poseda domnișoara de 80 de ierni.

Cam așa cu Poșta Română. Mai e ceva de zis?  Acu aud că făcură grevă. După ce am citit știrea m-am bucurat pentru ei. Au inovat și ei ceva! Greva! Cred că este singura instituție care a declarat că e în grevă dar că nu știe unde se ține! Adică ce oficii sunt afectate! Să vă traiască porcii că mari sunteți!

Motivul? Nu au terminat centralizarea! Pesemne că nu au semnat șefii în catalogul ăla….

 

 

 

Poza este de AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.