PRIETENIE

Postat pe 23 apr., 2009 in Ganduri | 5 comentarii

Va mai aduceti aminte de fazele din liceu cand rugam un coleg sa se duca la cutareasca sa „ii ceara prietenia”? Si tanti aia de cele mai multe ori spunea „bine zi-i ca i-o dau”. Si gata era prietena ta. Muhahahhahaha. Din fericire pentru mine sunt un om bogat. Am prieteni. Cuvantul asta are tot atatea valente cati oameni pe pamantul asta. In grupul nostru inseamna sa iti pese. Pe scurt inseamna ca daca vedem ca unul o ia pe aratura ne adunam si ii spunem parerea noastra, eventual ii dam sfaturi. Desigur sfaturile au fost inventate ca sa nu fie ascultate….Daca ratacitul continua pe ideea lui sa se arunce in prapastie cu toate ca noi i-am explicat ca nu e bine, nu incercam sa ne impunem cu forta. Ne luam de mana si ne aruncam inaintea lui in prapastie ca sa fim jos cand o sa cada el sa putem sa il prindem. Da. Sunt un om bogat.

5 comentarii

  1. citind chestia asta mi-am amintit de cum vedeam eu prietenia (chiar iubirea) in timpurile stravechi ale existentei mele. recunosc, m-am emotionat. pana acum am gasit de foarte putine ori ceea ce cautam.
    pentru mine, atunci cand am inceput sa ma gandesc constient la asta, un prieten adevarat era cel care ar fi fost in stare sa renunte la ceva important din viata lui pentru mine. adica in favoarea mea. nu ma refer la sacrificii supreme acuma, ci la un lucru simplu: ce esti in stare sa dai de la tine, fara sa astepti ceva in schimb?

  2. am mai trecut sa vad ce-i p-aici… mi-a placut postarea asta de ieri, mai citesc o data 🙂

    bey, mai e cineva pe blog? sau dau o tura singura si castig? :))

  3. Frumoase cuvinte, Owe…. din pacate atit de desuete in ziua de azi…

  4. Bine cu forta si dragoste cu sila nu se face. Dar, e bine, mai avem nevoie si de visatori (in sensul bun al cuvantului).

  5. A good friend will come and bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying: „Damn We F*cked Up”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.