Primele buchi primele ganduri

Postat pe 15 iul., 2008 in Ganduri | 4 comentarii

Greu. Cu gandurile.

De fapt, nu greu ci ciudat. Hotarasti la un moment dat ca ai multe de spus, si ca un blog ti-ar fi de mare folos sa impartasesti lumii ganduri le, trairile sau frustrarile tale. Faci toti pasii si te trezesti in fata unei ferestre nesimtit de albe unde trebuie sa asterni cuvinte. Si aveai atatea de spus….da’ s-a dus pe apa sambetei tot. Si initiativa si incantare, tot frate tot! Stai ca bou’ si te uiti lung la scrumiera de pe birou intrebandu-te daca o sa citeasca cineva elucubratiile tale. Te mai uiti la crapatura din tavan, mai tragi cu un ochi (corect ar fi fost cu o ureche da e blogul meu si trag cu ce vrea muschiu’ meu da?) la ce mai zice Becali la stiri. Asa si? SIII???
Incepi sa te imprietenesti cu tastatura si iti spui ca oricum nu se va uita nimeni la ce scrii tu.
Personal consider treaba asta un fel de discutat cu psihologu’ numa ca mai schimbata la fata. In sensul ca nu dai bani da’ spui ce ai pe suflet, ca si aici si la psiholog in rest e la fel. Nu e nimeni de fata. Drept e ca aici macar nu dai parale. Si mai drept e ca poa’ sa rada o tara intreaga de ce scrii tu. Da’ ce ma cine stie ca am scris io? La urma urmei pot sa ma dau de model chiar daca am o burta cat portabgajul de la masina. Cin’ ma vede?

Ce vecina nu face la fel?

Ziua e o functionara banala cu parul ravasit, si o rochie lalaie aruncata in deradere pe corpul de silfida sexagenara iar seara e sora lu’ Angelina Jolie brusc!
Pe de alta parte daca as spune ca sunt fra’su lu Brad Pitt de ce dracu scriu in romana..? Aolio si daca as scrie in engleza si chiar as fi fra’su (asta daca ar avea) pun pariu ca orice prostii as perora ar fi luate drept cuvinte alese de o multime de tampiti.

Ni la el ma! A scris ceva ceva….da s’a oprit taman cand se contura subiectu…snobismul.

Semneaza Fra’su lu Brad Pitt

 

4 comentarii

  1. na! ca am citit! …ce-o sa faci acuma? ta-na-naaaa!
    ar trebui sa pui taxa pe citit, bre, ca sa fie si productiva activitatea asta. deci, doua motive sa nu te duci la psiho-pupu: unul e ca nu dai bani, al doilea ca primesti 🙂

  2. lasa ca cititu’ face bine si uneori aduce si bani.

  3. Habar nu am cine esti, dar te citesc cu drag!
    sa nu te opresti

  4. Ella multumesc pentru aprecieri. 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.