LI S-A STRICAT ROCHIA !

Postat pe 6 sept., 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

Rochia Festival FIlm Venetia 2016 1Mare scandal mare

Se făcea că la festivalul de film de la Veneția, care fu’ mai ieri, a izbucnit un mare scandal. Rochia. Da măi! Din cauza unor cârpe al caror designer (nici nu am căutat prea mult recunosc) îmi este necunoscut încă. Cowboy-i pe vremuri își înfierau vitele ca să le recunoască. După ce le marcau le slobozeau pe pajiște și le mai culegeau ei cândva.

În vremurile noastre nimic schimbat. Cum apare cineva avangardist cum punem dangaua pe el. Ca să ne lamurim de la început, nu am avut norocul să fac eu pozele. Sunt luate de aici. Așadar două tinere talente, fotomodele de loc, au facut ele cumva și au ajuns pe covorul roșu. Cred că aveau prieteni prin media și au făcut rost de invitații. Pe numele lor Julia Salemi și Dayanne Mello. Ele tre să recunosc – bunoace. Plus că îmi plac și pantofii ‘ceia. Iar rochia Juliei are o culoare frumoasă.

Portocaliul acela este exact ce trebuie retinei ca să înțepenească pe țintă. Croiul însă îmi depășește așteptările. Hai să îl denumim pe model „generos cu privirea”.

Am uitat să vă zic că Julia arată în rochia aia de parcă ar fi prietena mea?

rochia draperieDa nu glumesc. Imaginați-vă episodul ăsta: iese Jiulia din baia MEA, îmbrăcată în pielea ei și atât. Sună cineva la ușă. Deschid ușa și vad un curier care îmi dă invitația pentru păsărică. Asta mică ia invitația, îmi smulge draperia de la fereastră, o aruncă pe ea și iese pe ușă. Val vărtej! Băi nici nu m-a întrebat măcar dacă îi stă bine, darmite dacă vreau și eu să merg!

Degeaba am strigat eu după ea! Nebunoo ești neepilată, ne râde mapamondu’!

Pas de te înțelege cu zăpăuga! Dusă a fost! Așa cu draperia aia care de abia acoperea cartușiera.

Acum i-aș mai spune „îți aduci aminte că la Vamă te-am rugat cu cerul și cu pământul să mergem la nudiști? Acu uite ce urme nașpa ai pe tine! Bine măcar că ai facut topless că altfel le băgai la sărmanii jurnaliști faza mare în ochi de nu mai vedeau nica și mai ieșeai și blurată!”

Rochia Festival FIlm Venetia 2016Măcar de își lua niște scoci dublu adeziv să lipească draperia aia, să nu se vadă cilindreea. Pe Dayane o are la prieteni pe Facebook, însă nu știu cine e arătarea aia de lângă ele. Zic arătare că nu mă prind de e bărbat sau purtător de draperie. Coraiu’ celei din dreapta e abisal cum ar spune Joey. Și poate că și ea a roit-o de acasă în același stil ca Julia că are la fel de multe carențe la capitolul „cum să ne epilăm corespunzător”. Am mărit pozele până când am ajuns la concluzia că nici lamă nu au folosit. Cred că s-au bărbierit cu pisica, altfel nu îmi explic cum au reușit să o facă pe porțiuni.

După cum vedeți mie îmi și plac dar am și niște comentarii negative. Tot în două e împarțită și lumea aia de își dă cu părerea despre faza asta monumentală.

Unii spun că cică modelul e ok, fetele sunt ok doar că li s-au stricat rochiile. Nici rochiile nu mai rezistă ca altădată!

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.