Samsung sare în aer

Postat pe 7 nov., 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

SamsungDupă ce au ieșit în evidență cu telefoanele explozive Galaxy Note 7 – Samsung revine în forță.

„Treaba cu telefoanele a fost o strategie de marketing. O perioadă toată lumea vorbea numai despre Galaxy Note 7. Da, am avut și scăderi de vânzări dar acestea se traduc în cost de promovare. Rezultatele au fost bune așa că ne-am gândit să refacem acțiunea.” a spus Ignit Ion – marketing specialist Samsung.

„Acum am trecut pe segmentul white goods deși situația e maro rău. Partea bună e că au început să curgă cererile din partea artificierilor. Acuș vine revelionul și patronii care vând artificii ne cer produsele pe care le-am retras de pe piață. Vor să le folosească în loc de artificii. Legea interzice vânzarea de artificii până în seara de revelion, dar nu spune nimic de mașinile de spălat. Până se modifică legea le vindem pe toate!” a mai adaugat specialistul.

„Am pus un preț modic pe ele și le-am ofertat dar avem probleme cu stocul. Se modifică de la o oră la alta fără să vindem nimic din el. Din când în când mai sare în aer un lot și ne schimbă inventarul.” a explicat John Firestarter magazioner la Samsung.

Samsung modifică piața

 

„Acțiunea noastră de promovare are un impact puternic negativ însă asupra unor categorii de persoane. Există un business de nișă – spălatul rufelor la client acasă. De regulă la acest serviciu apelează clienții care nu vor să își cumpere mașină de spălat. Tehnic vine cineva de la firmă cu mașina de spălat și îți spală rufele la tine acasă. Apoi o ia și pleacă. Cei care fac și deplasări vor fi cel mai afectați și cel mai probabil vor trebui să regândească abordarea. Dacă până acum în mesajul stewardeselor era doar „nu aveți voie cu Samsung Galaxy Note 7, acum va fi menționată și mașina de spălat. Asta o să aibă impact și asupra duratei zborului. Până va citi stewardesa toată lista de modele o să dureze……” a spus Ignit Ion.

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.