ȚARA DE BIROURI

Postat pe 14 sept., 2016 in Datu' pe goarna, Ganduri | 0 comentarii

home-office - țaraNe transformăm încet dar sigur

Suntem țara care crește birouri. În ultimii ani numărul de birouri în București a crescut ca Făt-Frumos. O grămadă de dezvoltatori din România dar și din afara ei bagă banu’ in construirea de cladiri de birouri. Și să dea dracii dar se umplu instant! Mă gândesc să încep să produc mâneci din alea negre de conțopist că piață e.

Adică de ce nu citesc – încă o fabrică de lactate își deschide porțile în județul căcat pansat? La câte Milka siliconate umblă pe stradă nici nu m-ar mira. Mi-ar plăcea să citesc în știri că se deschid linii de producție. PRODUCȚIE înseamnă să produci ceva! La noi se construiesc clădiri de birouri. Ah stai că ma enervez degeaba – noi producem cladiri de birouri. Am putea să le facem aici și să le exportăm?

Ia uite că mai începe un proiect de birouri pe lângă Piața Victoriei. Că nu aveam destule. The Mark office project, două clăđiri și 24 de mii de metri pătrați.

Țara fără producție

Hai că nu e un scenariu apocaliptic. Cum ar fi ca toată țara să fie plină de cladiri de birouri. Agricultura să se facă în Spania, mașinile în Germania, Harleyu în SUA, toate celelalte lucruri în China și actele pentru toate astea în România. Să fie numa’ cladiri de birouri peste tot și nimic altceva. Ce foșnet de hârtii ar fi peste tot!

În curând o să ajungem să importăm și căcatul pentru că nu vom avea voie să îl mai producem. Că al nostru nu va mai fi conform normelor EU. Și ca să fim și mai productivi uite o idee pentru dezvoltatori: faceți proiectul în așa fel încât cubiculul ăla să aibă și o canapea. În felul acesta puteți sa închiriați biroul angajatului sub formă de minigarsonieră complet utilată!

Ah și o marketați așa: după ce închiriezi biroul-garsonieră de la noi, angajat fiind la compania noastră, vei avea posibilitatea să lucrezi de acasă în fiecare zi!

Cubicle sau fărăbicle.

poza este de AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.