TOAMNA E BUCURIE ÎN BUCUREȘTI

Postat pe 13 sept., 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

2 toamnaIeri a început școala

Că așa se întămplă toamna. Toată lumea ce posedă copii cu asemenea veleități și autovehicule funcționale, au pus progeniturile în mașini și s-au îndreptat spre lăcașurile de învățat. Către acele instituții care se declară a fi gratuite dar de fapt plătești de vomiți ca să ai copilul educat.

Evident că au existat ambuteiaje. E incredibil ce asemănare izbitoare este între o femeie care nu a mai șofat de mult și un copil nepregătit scos la tablă. Mămicile arătau în spatele volanului la fel de pierdute ca odraslele lor în fața unei ecuații de gradu’ 3. Și la fel cum copii caută ajutor în clasă de la unul care are cartea deschisă, așa își roteau și mamele ochii în cap căutând înțelegere și ajutor în trafic. Cred că la cât erau de disperate ar fi acceptat și un spălat de parbriz dacă le-ar fi scos din căcat.

Bucurii în București

La Răzoare balamucul cât casa ca în zilele bune. Un polițist super pregătit suflă în naiul ăla fără folos. Nu îl bagă nimeni în seamă. Nu ai cum să nu te bucuri de așa ceva. Mai ales când te gândești că peste 4000 de școli din România nu au autorizație sanitară și nici aviz de la ISU. Că de ce să aibă? Ei asta e în toată țara. Bucurați-vă! În București doar 500 au probleme de genul acesta după cum ne povestește de-a FIREA-n păr capul la capitală.

Așadar a început școala, avem școli ce nu au avize, traficul e îngreunat, și pe 15 Septembrie avem mare concert în Piața Victoriei! Și cică poți parca! Că vin ăștia de la asociațiile de transportatori ca să protesteze ca e RCA-ul prea mare. Și sigur cântă la claxoane. Ah nu! Nu s-au anunțat mulți. Pe la 5000 așa. Deci Piața Victorioasă o să fie o mare parcare cu surle și trâmbițe. Cred că ne trebuie niște Bu(c)șe funcționale.

Rezumat început de toamna

Apa caldă în Drumul Taberei curge încă, ING-ul s-a împiedicat un pic, are palmele julite da’ zice „nu mă doare c-am mâncat fasole tare”, traficul e beton, școlile nu au avize, construim biserici.

Mare minune dacă nu începe să și ningă ca să se plângă autoritățile că au fost luate prin suprindere. Ăsta ar fi o motivație bună pentru ce fețe de uluiți au.

Vreau să am un șut mare cu care să trimit la scara lor toți guvernanții imbecili.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.