Trump și alegerile din SUA – noul trend de discuții

Postat pe 10 Noi, 2016 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

TrumpE normal să se întâmple așa. Că vorbim de SUA și de Vadimul lor – Trump. Ce poate fi mai nasol decât un Vadim? Un Vadim cu bani și influență. Toată lumea din jurul meu discută despre asta. Ce e și mai amuzant este că oameni ca mine, care nu au mari cunoștințe despre politică, își dau cu părerea. Habar nu au câte camere are apartamentul ăla de îi spun ăștia Parlament, și nici ce doctrine au partidele astea care se joacă pe acolo.

Dar la politică și fotbal ne pricepem cu toții. Și încep speculațiile. Vai și amar de noi, să vezi cum puțin câte puțin Putin ne încalecă. De parcă ar fi prima oară.

Eu nu mă pricep la fotbal și cu atât mai puțin la politică. La fotbal nu am înțeles niciodată de ce sunt atât de mulți copii care se joacă dar au o singură minge. La câți bani se învârt în fotbal ai crede că ar putea să le dea fiecăruia câte una!

Trump și Hillary

În afara faptului că l-a tras de păr Jimmy Fallon ca să demonstreze că nu e perucă, nu știu mai nimic despre omul ăsta portocaliu. Ah și că are discursuri pentru care sigur se prescriu rețete. Demoazela ailaltă nici măcar atât interes nu mi-a suscitat. Dar măcar nu îmi dau cu părerea.

Am plecat de la birou și pe drum m-am hotărât să încep să mă interesez mai abitir de politică. Deoarece trecând pe lângă cei doi domni homeleși din colț am prins următoarea frântură de conversație:

– bah a câștigat Tramp!

– ce?

– alegerile bă p…lă! Vine și ne ia Deveselu!

– ce face cu el? Oricum eu sunt din Vlădești

 

Poza e de AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.