SA MORI UCIS DE PELICANI IN MALL

Postat pe 27 Dec, 2013 in Datu' pe goarna | 0 comentarii

mallZilele trecute mă plimbam prin mall, cu ceva treabă. Voiam să cumpăr niște cadouri pentru că așa cum știm cu toții, boșorogul de vine in Decembrie este o poveste. Cum îmi toceam eu tălpile pe mozaicul din Afi, am văzut (n-aș mai) un afiș.
Circul Aquatico a organizat o expoziție de animale ! În Mall!! ÎN AFI!!
Mi-am spus că așa ceva nu trebuie ratat! Zis și făcut. 20 de lei intrarea și ne strecurăm înăuntru. Ne-au întâmpinat niște pitoni și câteva iguane vesele. Drăguț. Am intrat în următoarea încăpere unde am găsit niște broaște țestoase mai mari așa, numai bune de supă.

Și niște crocodili. Cu țarc frumos, cu piscină, talaș și paie. Tot tacâmul.

Pe partea dreaptă era un țarc în care se învârteau brownian niște iepuri și câteva chinchile. Foarte frumos. După ce i-am căinat pe crocodili că trebuie sa stea cu mâncarea la nas și să nu o ajungă, am observat că f’o doi iepuri se plimbau veseli și nestingheriți exact prin fața crocodililor. Și țop țop pe acolo dănd cu tifla viitoarelor valize. Ăia ori erau mâncați ori erau prea leneși, că nu păreau că ar vrea să guste din posteriorul țopăitorilor. Am mai zăbovit un pic că poate poate, am încercat să îi asmut…nimic.
Am trecut la nivelul trei.

Aici pe dreapta o gașcă de pelicani. Gardul…cam de 1 metru. Am scos ca orice meltean aifonu din buzunar pornit pe imortalizarea zburătoarelor. Cumva am trecut cu mainile peste gardul acela în dorința de a îi trage în poză cât mai de aproape. Aparent aici am greșit. În clipa următoare, unul dintre moțați a pornit motoarele. După ce a ambalat de două ori și a scos niște fum pe cur a plecat într-un zbor plonjat către căpățâna mea de mallist prost. Dacă nu mă dădeam înapoi un metru în mare viteză cred că aflam cum e să te omoare un pelican în mall!

Marele meu noroc a fost insă că în spatele meu nu mai era nici o cușcă precum cea de crocodili de la nivelul anterior. Că atunci aș fi avut mufarina capsată de un pelican și curu’ de un aligator.
Ei cam cum aș fi explicat eu la spital asta? Mă și imaginam printre uluiții ăia ghiftuiți de porcării și alcoale, cu clisme si perfuzii, explicând unei doctorițe sexi cu cupa D cum m-am caftit eu cu un pelican in mall.

Probabil că acum nu aș mai fi avut acces la calculator și chiar dacă s-ar fi întâmplat asta probabil că nu aș fi putut tasta din camașa aia cu mâneci lungi.
Acum pe langă clovni am mai adăugat o fobie….