ULEI DE BARBĂ

Postat pe 15 sept., 2016 in Casnice | 0 comentarii

ulei de barbăAm barba aspră

Și dacă o las să crească mai mult, zici că se apretează. Se face așa de tare încât dacă aș da cu mufarina în masă mi s-ar dezloca maxilarul fără să mă învinețesc. Câteodată când am de spălat o cămașă albă cu care am mers pe motor, mă folosesc de barbă ca de o perie.

Am încercat cu diferite balsamuri, branduri sau OEM, mai parfumate sau dimpotrivă. Nu merge frate. E tare și gata! Acum când scriu mă gândesc cum să fac să replic acest fenomen și mai jos de talie. Partea bună e că atunci când merg pe mobră nu fâlfâie și nu îmi intră în ochi. De barbă vorbim!

Are însă părți nasoale. Dacă fata e mai sensibilă și te apuci să fii tandru cu ea, în maxim 3 minute ajunge să arate de parcă a mâncat un ied crud. Cinci minute mai încolo ești banat la pupătoare că o ustură. Și dacă așa se întâmplă pe față, vă imaginați ce se întâmplă în locurile mult mai sensibile. De exemplu la complimente! Ele sunt foarte sensibile la complimente!

Acum câteva zile am primit un ulei de barbă. Un prieten mi-a zis că el își dă cu ulei de aragaz Aragon sau așa ceva. După ce că nu am înteles am și uitat. Însă o ființă grijulie a auzit discuția și mi-a preparat un ulei. Home made mamă! Primit stecluța cu cârmâz. Cu Aragaz, Aragon, Astatiniu și ce o mai fi pus vrăjitoarea aia mică în ea. Sticla e cu fâs fâs. Frumos, drăguț, corespunzător. După primul jet dat m-am rugat să nu aibă efect de înmuiere și asupra oglinzilor. Când îl ții inversone așa se întâmplă. Poate văd mâine dimineața un Dali original în baia mea.

Acum am ulei în barbă

Mult tată. Că să fie el al dracu dacă te prinzi cât dai. Când am decis eu că e prea mult puteam deja să prăjesc un kil de cartofi cu cantitatea aia. Acum am un prosop plin de ulei. Și am fumat niște țigări cu gust dubios că s-a scurs și pe ele. Și ghici ce? Acum îmi intră vecina pe ușă că avem de vorbit o voctă. Scriu îndată reacția. Mda. Mie îmi curge uleiul din dinți și ea mă întreabă de ce am un ochi vânăt. Și a mai și vărsat vocta pe canapea. Halal….

Sper ca mâine să am barba ca a chinezilor aia batrâni de îl învață pe Vandam cum să rupă bambusu’. Dacă nu, o să il dau pe bocanci să lucească.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.