FUSTA PE MOTOR – MIC ÎNDREPTAR

Postat pe 3 aug., 2016 in Datu' pe goarna | 2 comentarii

fusta pe motor

fusta pe motor

FUSTA PE MOTOR – DESCRIERE

Nu cred că există un om normal la cap, sau femeie (hai săriți că sunt pregătit), care să nu întoarcă privirea după un vehicul pe două roți ce este ținut între pulpe de o femeie. Desigur că nu ne uităm dupa vehicul, că este el motorizat sau nu. O femeie in fustă călare pe motor este extraordinar de frumoasă! Cum întrebuințăm fusta corect pe motor? În rândurile de mai jos este părerea mea, nu adevărul absolut.

În primul rând ar trebui să vă spun că să mergi in sandale pe motor, chiar și doar în oraș, nu este o idee foarte bună. Nu înseamnă că nu se poate. Dar se pot întâmpla o grămadă de lucruri cu picioarele acelea minunate, începând cu o arsură de la tobă și terminând cu altele mai grave de care nu vreau să amintesc. Dar cum să reziști tentației? Vine invitația la cafea de la nesimțitul ăla care nu prea te băga în seamă. Și e mișto omu’, cu atât mai mult cu cât îl prinzi greu la ieșiri. Și ăla zice „vin să te iau dar vezi că sunt călare”.

Vom merge pe aceleași trei categorii din articolul anterior.

 1. comportament
 2. tehnica
 3. atitudine

COMPORTAMENT

foto 2

foto 2

Ce scriu acum nu înseamna că se și întâmplă, dar așa imi place mie să cred. Timp nu mai este să alergi acasă pentru o pereche de blugi. Și iată-te cu stomacul mic, intr-o rochiță vaporoasa de vară ce ascunde cu greu câțiva centimetri amărâți de chilot (vezi foto 2).Tu pe trotuar frămânți in degete poșețica (ți-ai băgat în el de laptop că nu ai nevoie de el). Tocuri înalte sau săndăluțe de vară.  Vine bikerul. Ți se strânge stomacul și apar semnele unei irigații infantile pe care te strădui să o ții in cote legale. Nu te dai deșteaptă și cunoscătoare pentru simplul motiv că chiar te duce mintea și știi că nu știi! Bikerului îi place asta. Lui îi place să se dea deștept șî sa dea sfaturi. Că așa suntem noi. Modești. Fii ca noi.

TECHNICA

În primul rând să vorbim un pic despre tehnica de urcat pe motor pur și simplu. Fetelor trebuie să înțelegeți că noi ne străduim să ținem mobra aia în echilibru. Și oricât ați fi de gingașe și subțirele tot trageți la cântar cel puțin 90 de livre. Puneți piciorul stâng pe scărița din spate (pentru o orientare mai bună țineți minte ca scărița din față este ocupată deja de o cizmă plină de praf). Mâna stângă se va odihni preț de câteva secunde pe umărul lui stâng. Aplecați-vă un pic în față și când spun asta înțeleg SPRE MOTOR, astfel încât să aveți sânii deasupra șeii din spate. Dacă storage-ul de lapte matern formează o umbră frumoasă pe șaua din spate sunteți unde trebuie.

În acest moment vă ridicați în piciorul stâng. Dacă v-ați poziționat corect nu va exista nici un dezechilibru in simbioza formată. Treceți piciorul drept peste șa, de fiecare dată îi veți fute o posețică peste mufă lu’ bikeru’ pentru ca o aveți in mâna dreaptă ce va descrie un arc de cerc violent cu o direcție precisă. Apoi vă așezați în șa și puneți piciorul drept pe scărița din dreapta spate (același lucru da? aia din față e ocupată!)

Acum să vedem cum facem lucrurile acestea când sunteți in rochiță!

foto 3

foto 3

Dacă aveți de încălecat un chopper sunt două variante: treceți piciorul drept prin spate (prima poză din articol) sau prin față (vezi foto 3).

Avantaje pentru ambele execuții:
 • vi se vor vedea cei câțiva centimetri de bikinei daca aveți spanish sau juma’ de fesă. La tanga nici o șansă.
 • veți primi la like-uri in gând de la privitori de nu o să puteți să le duceți
Dezavantaje pentru ambele executii:
 • Dacă aveți bikini rusești din ăia de se rup în genunchi oricum o să coborâți la prima așa că….
 • dacă nu ați avut o relație mai intimă cu lama în acea dimineață – ghinion, o să știe toată lumea

 

COMPORTAMENT

Când vă așezați pe șa amintiți-vă:

 • șaua este fierbinte iar voi aveți…nimic între ea si piele. Nu țipați!
 • poate sa aibă urme de praf, așa că atunci când ajungeți acasă și sunteți întrebate „ce mi-ai adus?” să nu vă ia gura pe dinainte să spuneți „niște praf pe cur”

Dacă aveți rochiță/ fustă larguța (deie Domnul numa’ asta), încercați să o băgați pe sub pulpe. Altminteri Marilyn Monroe scrie pe voi. De asemenea veți simți vântul în locuri în care nu a mai fost. Din ce am auzit e chiar mișto așa că nu vă speriați.

Nu menționați din 5 în 5 minute că aveți rochița în cap. Nu ne pasă! Mai mult decât atât – ne enervează pentru simplu motiv că noi nu putem vedea!!! Dacă bikerul vă pune mâna pe picior la semafor sau în timpul mersului, este un gest tandru și de protecție. Nu vă bulănește!

Cănd vă dați jos repetați operațiunile de mai sus doar că în ordine inversă. Ah da! Să nu uit! Imediat cum v-ați dat jos, înainte să apuce să se dea și el, treceți mâna dreapta rapid peste șa cu o mișcare dezinvoltă. Veți șterge (de pe șa) urmele unei plimbări plăcute. Din  memorie nu o veți putea șterge vreodată.

Concluzie: dacă sunteți in rochiță / fustiță și sunteți pudice refuzați invitația plimbării cu motorul.

Un ultim sfat: dacă bikerul vrea să îi impresioneze pe ceilalți cu ce femeie strașnică are pe șa este ok. Este un compliment nu o jignire. Și o să fie un drum frumos fără emoții. Dacă însă vrea să vă impresioneze pe voi, merge tare, agresiv – nu e ok. Înseamnă că ăsta este singurul lucru cu care poate să impresioneze, deci speranțele la o partidă de sex lipită de perete sunt slabe.

Prima oara când am luat o pasageră in rochiță pe motor, am ajuns in Dr Taberei foarte repede. Toți șoferii îmi făceau loc să trec în fața lor. Abia când m-am dat jos am înțeles de ce…Domnișoara era posesoarea unui profundor plăcut vederii și a unor chiloței ascunși ei.

 

2 comentarii

 1. nici tu nu ai toate doagele legate :)) excelent scris! ,,Imediat cum v-ați dat jos, înainte să apuce să se dea și el, treceți mâna dreapta rapid peste șa cu o mișcare dezinvoltă. Veți șterge (de pe șa) urmele unei plimbări plăcute.”

  • aferim! 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Spaimă mare pe șaua din spate. O experiență generatoare de adrenalină - […] zile am scris un articol despre cum să te urci pe motor dacă ești în rochița sau în fustă,…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.